ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοσμόπουλος: Θέτουμε όλες μας τις δυνάμεις στη διάθεση της κοινής προσπάθειας

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 23ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ζούμε στιγμές πρωτόγνωρες. Μετά από 100 σχεδόν χρόνια , η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει έναν κοινό εχθρό, έναν αόρατο ιό. Οι επιπτώσεις από την επέλασή του είναι τρομακτικές και δεν είμαστε παρά μόνο στην αρχή.

Πάντα θα υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις στα θέματα που απασχολούν το Δήμο μας , αλλά η αγωνία για τη ζωή τώρα νομίζω ότι όλους μας ενώνει.

Το μήνυμα που οφείλει να εκπέμψει το Δημοτικό μας Συμβούλιο προς τους συνδημότες μας πρέπει να είναι απόλυτα σαφές :

Επιβάλλεται να μένουμε στο σπίτι και να ακολουθούμε όλοι στο ακέραιο τις οδηγίες των αρμοδίων ώστε να δώσουμε με επιτυχία αυτή τη μάχη.

Παράλληλα ο δήμος μας είναι υποχρεωμένος να συμβάλει  στην ύπαρξη των αναγκαίων μέτρων προστασίας , στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών για την ανακούφιση των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη και να ενισχύσει , παρέχοντας βοήθεια στο πλαίσιο του δυνατού , τις δομές υγείας.

Θέτουμε όλες μας τις δυνάμεις στη διάθεση της κοινής προσπάθειας.

Σήμερα 23 Μαρτίου, επέτειο της απελευθέρωσης της Ιστορικής μας πόλης, ημέρα αναστοχασμού, αυτοσυνειδησίας και αυτοπειθαρχίας, διατρανώνουμε την αισιοδοξία μας για την επιτυχή έκβαση αυτής της περιπέτειας. Την επόμενη ημέρα, που ευχόμαστε να είναι κοντά, τίποτα δεν θα είναι ίδιο.

Μέλημα όλων μας πρέπει να είναι να αξιοποιήσουμε την εμπειρία για μία πιο ανθρωποκεντρική κοινωνία γιατί πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος κάποιοι να χρησιμοποιήσουν την ευκαιρία για ακριβώς το αντίθετο.

* Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε κάνοντας χρήση πλατφόρμας απομακρυσμένης τηλεδιάσκεψης.

Κοσμόπουλος: Θέτουμε όλες μας τις δυνάμεις στη διάθεση της κοινής προσπάθειας

Δημοφιλέστερα

To Top