Βιβλίο

Κορώνη: Τα 20 χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει το βιβλιοπωλείο “Χαρτί & Μολύβι”

Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στις 17:00, δίνουμε όλοι ένα ξεχωριστό ραντεβού στο βιβλιοπωλείο “Χαρτί και μολύβι”, για την επέτειο των 20 χρόνων λειτουργίας του! Που ακόμα κι αυτή την επέτειο, την ταύτισαν με προσφορά, προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το πολύτιμο έργο του!

Στο κάλεσμά τους, οι άνθρωποι του “μικρού βιβλιοπωλείου” αναφέρουν: Καλούμε όλους τους φίλους μας μικρούς και μεγάλους, αναγνώστες και συγγραφείς, σε μια “Λαμπαδηδρομία Αγάπης” …. αφιερωμένη στο έργο του Ερυθρού Σταυρού.
Κάτω από τις συνθήκες κορονοϊού και μετά κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, ας πάρουμε τη σκυτάλη της φιλανθρωπίας, ας διαβούμε την οδό της Γενναιοδωρίας και ας ανάψουμε τη δάδα της Αγάπης για να μεταλαμπαδεύσουμε σ όλη τη γη το φως της Ελπίδας!!

Το “Χαρτί και Μολύβι” είναι μια εστία πολιτισμού και ψυχαγωγίας στην πανέμορφη Κορώνη, που διακρίνεται για το γούστο του, κι ενώ ξεκίνησε σαν βιβλιοπωλείο, σύντομα εμπλουτίστηκε με παιχνίδια, δώρα, υπηρεσία ταχυμεταφορών και όχι μόνο, κυρίως χάρη στο εξαιρετικό γούστο της ιδιοκτήτριας Βαλάντης Λευτάκης και του Τάσσου!

Κορώνη: Τα 20 χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει το βιβλιοπωλείο “Χαρτί & Μολύβι”
To Top