Αθλητισμός

Κοπή πίτας και βραβεύσεις στον Σύνδεσμο Διαιτητών ποδοσφαίρου Μεσσηνίας

Την πίτα του έκοψε την Τετάρτη (29/01) το βράδυ ο Σύνδεσμος Διαιτητών ποδοσφαίρου Μεσσηνίας στην ταβέρνα «Κουκούτση».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμο το ΔΣ του συνδέσμου και οι διαιτητές, όπως και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Σπηλιώτη και οι Νίκος Ρούτσης (γενικός γραμματέας), Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, Άγγελος Γεωργόπουλος, Κων/νος Μπούνας (αντιπρόεδροι), Παναγιώτης Καλκαβούρας (ταμίας ).

Το παρών επίσης έδωσαν ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Γιώργος Φάββας, ο αντιπρόεδρος της ΟΔΠΕ Γιώργος Τσιμικλής, ο πρόεδρος παλαιμάχων “Π.Σ. Καλαμάτα” Μανώλης Θεοδώρου, ο πρόεδρος συνδέσμου προπονητών Άγγελος Σκαφιδάς και από την επιτροπή Διαιτησίας οι Γιώργος Μπλάνας (πρόεδρος), Δημήτρης Νίκας, Νίκος Χρονόπουλος, Ανδρέας Μιχαλακέας (μέλη επιτροπής).

Την χοροεσπερίδα άνοιξε με χαιρετισμό το διακεκριμένο μέλος του συνδέσμου διαιτητών και εν ενεργεία διεθνής Ηλίας Αλεξέας ενώ στη συνέχεια πήραν το λόγο οι Νίκος Κοσάρης, Γιώργος Φάββας, Βασίλης Σπηλιώτης, Άγγελος Σκαφιδάς και Μανώλης Θεοδώρου.

Εν συνεχεία βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο σύνδεσμο Διαιτητών οι Γιώργος Τσιμικλής (παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα από των αντιπρόεδρο του συνδέσμου Σταύρο Λάμια), Ηλίας Αλεξέας (τον βράβευσε ο Βασ. Σπηλιώτης), Θανάσης Νικολόπουλος (βραβεύτηκε απο τον Νίκο Κοσάρη).

Με κλήρωση δόθηκαν δώρα 6 χρονόμετρα (προσφορά τρία από το σύνδεσμο διαιτητών και τρία από το σύνδεσμο προπονητών). Οι διαιτητές που παρέλαβαν τα δώρα τους ήταν οι Αντωνόπουλος Κων/νος, Παναγιωτόπουλος Έκτορας, Μαλαπάνη Σταυρούλα, Γάκης Νικόλαος, Καυκάς Απόστολος, Μπουρίκας Χρυσοβαλάντης.

 

Κοπή πίτας και βραβεύσεις στον Σύνδεσμο Διαιτητών ποδοσφαίρου Μεσσηνίας
To Top