ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντινέας: Άλλοι βούλιαζαν φακέλους έργων στα ντουλάπια των Υπουργείων και άλλοι τα προχωρούν!

“Έπεσαν” οι υπογραφές για τα αθλητικά έργα στον Δήμο Πύλου-Νέστορος

Φαίνεται ότι ξεμπλοκάρουν τα αθλητικά έργα του νομού και δρομολογείται η υλοποίησή τους. Αρχής γενομένης από τον Δήμο Πύλου-Νέστορος που υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή γηπέδου στην Καλλιθέα, προϋπολογισμού 248.000 ευρώ, ενώ σειρά έχουν τα αθλητικά έργα της Μεσσήνης και του Δήμου Καλαμάτας. Πρόκειται για έργα που είχε εξαγγείλλει ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης κατά την επίσκεψή του στην Αρχαία Μεσσήνη. Οι υπογραφές για το πρώτο αθλητικό έργο “έπεσαν” σήμερα στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και έπεται συνέχεια. Όπως επισημαίνει ο Πέτρος Κωνσταντινέας, “Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς την υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ Δήμων και Υπ. Αθλητισμού. Η απεμπλοκή σημαντικών έργων που αφορούν αθλητικές εγκαταστάσεις στη Μεσσηνία είναι μια δέσμευση η οποία έχει πάρει τον δρόμο της.

Σήμερα πήρε σειρά ο Δήμος Πύλου Νέστορος! Έπεται συνέχεια… Είμαστε παρόντες στις ανάγκες των Δήμων του Νομού μας μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες που σκοπό έχουν την προσωπική ανάδειξη του καθενός… Άλλοι βούλιαζαν φακέλους έργων στα ντουλάπια των Υπουργείων και άλλοι τα προχωρούν! Ο Μεσσηνιακός λαός είναι αυτός που θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα!”


Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης κατά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης

Κωνσταντινέας: Άλλοι βούλιαζαν φακέλους έργων στα ντουλάπια των Υπουργείων και άλλοι τα προχωρούν!
To Top