Αθλητισμός

Κολυμβητήριο Καλαμάτας: Παραλειπόμενα από την πρεμιέρα του ΝΟΚ

Ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία των παραγόντων του ΝΟ Καλαμάτας έμειναν οι άνθρωποι του ΓΣ Περιστερίου που ήρθαν στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα για τον αγώνα πόλο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

Τα μέλη τη αποστολής της αθηναϊκή ομάδας η οποία υποβιβάστηκε πέρυσι από την Α1 και είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο, ανέφεραν πως είναι θετικό για το άθλημα η άνοδος των επαρχιακών ομάδων και η Καλαμάτα συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις για να έχει ομάδα στις κορυφαίες Εθνικές κατηγορίες.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο ΝΟ Καλαμάτας, δια μέσω του αρχηγού Νίκου Παναγιώταρου προσέφερε στον αρχηγό του Περιστερίου Κώστα Κουκουμάκη ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.

Το παρθενικό εντός ματς του ΝΟΚ στην Α2 κατηγορία συγκέντρωσε στο κολυμβητήριο πολλούς φίλους του αθλήματος αλλά και αυτοδιοικητικούς. Το παρών έδωσαν ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φάβας, ο Δημοτικός σύμβουλος Παύλος Κλάδης, ο πρόεδρος του Αθλητικού οργανισμού Τάκης Βασιλόπουλος και ο Δημοτικός σύμβουλος και μέλος του ΔΣ του Αθλητικού φορέα Γιάννης Ζαφειρόπουλος.

Από το μεγάλο ραντεβού δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Μιχάλης Αντωνόπουλος ο οποίος έχει κατά το παρελθόν φορέσει το σκουφάκι της ομάδας.

Δίπλα στην ομάδα και τον παλιό τους συμπαίκτη- και πλέον προπονητή της ομάδας-, Στάθη Μπακολιά βρέθηκαν και αρκετά μέλη της ομάδας του ΝΟΚ της δεκαετίας ‘80 και ‘90.

Κοντά στον Ποσειδώνα βρέθηκε επίσης η Λευκή Σπίνου καθώς η εταιρεία Σπίνος αποτελεί έναν εκ των βασικών υποστηρικτών του τμήματος και διαχρονικού υποστηρικτή του αθλητισμού γενικότερα.

Θέση από νωρίς στην πισίνα είχαν πάρει επίσης ο πρόεδρος του ΝΟΚ Δημήτρης Κακαλίκας και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Αδαμόπουλος.

Σύσσωμη στην πισίνα και η οικογένεια Χριστόφορου με τον παππού Παναγιώτη να καμαρώνει τον εγγονό- γιό του Άρη-, που φέρει το όνομά του και είναι μέλος της ομάδας πόλο.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΚ

To Top