ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα κλειδιά της αίθουσας “Ρεγγίνα” παρέδωσε ο Δήμαρχος Καλαμάτας για να στεγαστεί ο Σύλλογος Ξαναρχί-ΖΩ

Νέα εποχή για τον Σύλλογο ” Ξαναρχί-Ζω” σε νέο μεγάλο χώρο στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας-Με σαμπάνιες υποδέχτηκαν τα μέλη του Συλλόγου την προσφορά

Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε χτες στο κέντρο “Κουκούτσή” στα Γιαννιτσάνικα ο Σύλλογος ατόμων με εμπειρία καρκίνου «Ξαναρχί-ΖΩ», με μια ευχάριστη είδηση: Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος ικανοποιώντας ένα αίτημα ετών, σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο και τον Πρόεδρο Παναγιώτη Λύρα, διαμορφώνουν  έναν χώρο για να στεγαστεί ο Σύλλογος.

syriza-DSC-0441

syriza-DSC-0444

syriza-DSC-0445

syriza-DSC-0449

syriza-DSC-0451

syriza-DSC-0461

syriza-DSC-0464

syriza-DSC-0472

syriza-DSC-0473

syrizaimage00001

Αυτό ήταν ένα πάγιο αίτημα του Συλλόγου, που στεγάζεται μέχρι σήμερα και για 14 χρόνια σε έναν φιλόξενο αλλά μικρό χώρο, με τις απαιτήσεις να έχουν αυξηθεί. Η δραστήρια Πρόεδρος Πολυτίμη Κυπραίου το είχε βάλει όπως μας έχει δηλώσει σκοπό ζωής να μεταφερθεί ο Σύλλογος σε έναν μεγάλο, αξιοπρεπή χώρο στο κέντρο της πόλης για να διοργανώνει εκεί τις δράσεις του, και τελικά τα κατάφερε!

syriza-DSC-0419

syriza-DSC-0420

syriza-DSC-0421

syriza-DSC-0425

syriza-DSC-0428

syriza-DSC-0429

syriza-DSC-0432

Μάλιστα, μετά την κοπή της Βασιλόπιτας, ο Δήμαρχος παρέδωσε συμβολικά το κλειδί του χώρου στην πρόεδρο, Πολυτίμη Κυπραίου, με την υπόσχεση ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα συνεχίσει να είναι πάντα δίπλα στον Σύλλογο και να στηρίζει τις δράσεις του.

Ο νέος χώρος στο Πνευματικό κέντρο ονομάζεται “Ρεγγίνα”, στη μνήμη της ευεργέτιδας της πόλης, Ρεγγίνας Πανταζοπούλου, βρίσκεται επί της οδού Πανταζοπούλου, συνολικού εμβαδού 100 τ.μ. και έχει πρόσοψη και στην οδό Αναγνωσταρά.
Στη συνέχεια βραβεύτηκαν για την πολύτιμη προσφορά τους στον Σύλλογο οι εθελόντριες Μαρία Πετροπούλου – Μπουζαλά και Μαργαρίτα Μπαρζούκα.

Διαβάστε κι αυτό

“Ρεγγίνα”: Ένας νέος πολυχώρος γεννιέται στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

To Top