ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 6 χωριά του Δήμου Οιχαλίας

ΜΕΧΡΙ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΚΗΡΥΞΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Στην κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας προέβη με σχετικές αποφάσεις του ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου.

Με τη σχετική απόφαση, κηρύσσονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας έως και τις 20 Ιουλίου, οι Δημοτικές Κοινότητες Ανω Μέλπειας, Κάτω Μέλπειας, Διαβολιτσίου, Αγριλόβουνου, Δασοχωρίου και Καρνασίου της Δημοτικής Ενότητας Ανδανίας, του Δήμου Οιχαλίας, στη Μεσσηνία, “για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν από την 20-01-2023 στις παραπάνω περιοχές”.

Επίσης με δεύτερη απόφαση κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας έως και τις 19 Ιουλίου, η Δημοτική Κοινότητα Βάστα, του Δήμου Μεγαλόπολης, στην Αρκαδία, “για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν από τις 19 και 20-1-2023 στην παραπάνω περιοχή”.

Τις σχετικές αποφάσεις μπορείτε να δείτε εδώ:

Απόφαση ΡΞΩΖ46ΝΠΙΘ-4ΤΚ

Απόφαση ΨΜΛΥ46ΝΠΙΘ-ΙΔ6

Δημοφιλέστερα

To Top