Χορός

Κέρδισε τις εντυπώσεις το επιτυχημένο “Kalamata Dance Cup 2018”!

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο το 1ο Kalamata Dance Cup 2018, στο πλαίσιο του Dance Challenge, το οποίο έγινε το Σάββατο 20/10 στην “Tέντα” και την Κυριακή 21/10 στους χώρους του Πνευματικού Kέντρου Καλαμάτας!

Σχεδόν 600 χορευτές και χορεύτριες συμμετείχαν σε χορευτικούς διαγωνισμούς όλων των ειδών χορού.
Την δεύτερη μέρα της διοργάνωσης έγιναν σεμινάρια και μαθήματα από τους κριτές και τους καθηγητές της διοργάνωσης και η αυλαία, που έπεσε αργά το απόγευμα της Κυριακής, άφησε όλους τους συμμετέχοντες ευχαριστημένους,  που ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Ήταν μία μεγάλη διοργάνωση που ανέλαβε να φέρει εις πέρας με επιτυχία η Νίνα Δράκου και οι συνεργάτες της, φέρνοντας επισκέπτες στην πόλη, κριτές από όλο τον κόσμο και ανεβάζοντας το επίπεδο της χορευτικής φιλοξενίας.

Ραντεβού το 2019!

Η οργανωτική Επιτροπή του kalamata Dance Cup θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχημένη έκβαση του Αγώνα.
“Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη του Συλλόγου Dance Challenge και της Οργανωτικής Επιτροπής που εργάστηκαν εδώ και πολλούς μήνες με αγάπη και ενθουσιασμό.

Τους εθελοντές μας για την πολύτιμη βοήθειά τους κατά της διάρκεια του Αγώνα.
Τους Υπέροχους Κριτές μας για την άψογη επαγγελματική τους υποστήριξη και την τιμητική τους παρουσία.
Τον μοναδικό Chairman -Supervisor κο Zhivo Yankov που με την εμπειρία του και την βοήθειά του απογείωσε το Kalamata Dance Cup.

Φυσικά, τους υποστηρικτές μας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και τους επιχειρηματίες της πόλης.
Τα media και χορηγούς επικοινωνίας μας, για την σημαντικότατη προβολή που μας παρείχαν.
Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καλαμάτας που ήταν κοντά μας καθ’ όλη τη διάρκεια του Αγώνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μορφωτικό Σύλλογο Μεσσηνίας και την καλεσμένη μας κα Ανδριάνα Παπανικολάου για την παρουσία τους στην Τελετή Έναρξης Gala που μας τίμησε ιδιαίτερα,
Και φυσικά ΟΛΕΣ τις ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ από όλη την Ελλάδα, τόσο για την άψογη συνεργασία τους με την συμμετοχή των χορευτών τους, όσο και για την υψηλή θετική ενέργεια τους καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού.
Όλους εσάς που βρεθήκατε στην ‘Τέντα’ για να παρακολουθήσετε και να στηρίξετε αυτή τη νέα εκδήλωση στην πόλη μας.
Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο Kalamata Dance Cup 2019!”

Media sponsor

To Top