Υγεία

Κέντρο Υγείας Καλαμάτας: Η αναβάθμιση συνεχίζεται

Εγκαινιάστηκε νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο ισόγειο

“Πεπραγμένα κατά την περίοδο του κορονοϊού” ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που έγινε νωρίς σήμερα το πρωί στο κέντρο Υγείας Καλαμάτας. Επρόκειτο ουσιαστικά για έναν απολογισμό της δύσκολης περιόδου διαχείρισης του κορονοΐού, κατά την οποία ανταποκρίθηκε επάξια το Κέντρο Υγείας. Επί τη ευκαιρία εγκαινιάστηκε και η νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο ισόγειο του κτηρίου.Η αναβάθμισή του υπό την εποπτεία της Διοίκησης του Νοσοκομείου Καλαμάτας συνεχίζεται.

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Η ΚΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Σε μια λιτή εκδήλωση στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας σήμερα το πρωί, και με αφορμή την παρουσίαση της νέας αίθουσας ομιλιών – εκδηλώσεων και παρουσιάσεων στο ισόγειο του κτηρίου, ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας, ιατρός Παναγιώτης Κατσαφάδος, ευχαρίστησε όλους εκείνους, που στάθηκαν δίπλα στο προσωπικό της σημαντικής αυτής ιατρικής δομής της πόλης μας από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα.

Έναν καλό λόγο για όλους είχε να πει ο Επιστημονικά υπεύθυνος του ΚΥ Καλαμάτας Παναγιώτης Κατσαφάδος, που μαζί με τους συνεργάτες του, έχει αναβαθμίσει σημαντικά την πρωτοβάθμια δομή υγείας της Καλαμάτας.

Αυτή είναι η νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  στο ισόγειο του ΚΥ, που εγκαινιάστηκε σήμερα, κι έγινε μέσα σε σύντομο χρόνο και με ελάχιστα χρήματα.

Φορείς προς Κατσαφάδο: Εμείς σας ευχαριστούμε για το έργο σας

Ήταν όμως μια εκδήλωση ανταλλαγής ευχαριστιών κι εκ μέρους των Συλλόγων, φορέων και ιδιωτών, για το ιατρικό έργο που παρέχεται και που κατά καιρούς, έχουν βοηθήσει έμπρακτα το Κέντρο Υγείας, το οποίο έχει αναβαθμιστεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα και έχει αποκαταστήσει σε μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη στους δημότες με την παροχή υπηρεσιών αλλά και με την γενικότερη αναβάθμισή του σε εξοπλισμό, υλικά και στην τήρηση των υγειονομικών κανόνων.

Η τοποθέτηση του Ιατρού Γεωργίου Λαφαζάνου

Κέντρο Υγείας Καλαμάτας: Η αναβάθμιση συνεχίζεται
To Top