ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Κεντρικόν”: Υπό καταρρακτώδη βροχή η διανομή γευμάτων σήμερα

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΜΕΡΙΔΕΣ ΖΕΣΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Συνέχισε και σήμερα, για 8η Κυριακή καραντίνας, να ετοιμάζει και να προσφέρει γεύματα αγάπης, η ομάδα των εργαζομένων και των εθελοντών στο μεζεδοπωλείο “Κεντρικόν” στην Καλαμάτα. Μάλιστα σήμερα η διανομή και η παραλαβή των δεμάτων από το κατάστημα έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, με αέρα κι έντονη βοροχόπτωση!

ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ

Σήμερα ετοιμάστηκαν περισσότερες από 200 μερίδες και το μενού είχε μακαρόνια με κιμά και σπετσοφαϊ με χωριάτικο λουκάνικο, ρύζι, φέτα, σαλάτα ψωμί και γλυκά. Πλέον η δράση έχει φτάσει συνολικά από την αρχή τις 1.800 μερίδες φαγητού, ενώ η επόμενη διανομή σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, θα γίνει την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021.

Υποστηρικτές της σημερινής δράσης ήταν σταθερά η Ευρωεμπορική, η εταιρία Greatway, ο Ηλίας Μπουτεβελής πρόσφερε τα λουκάνικα, η Ιφιγένεια Πετροπούλου από την Εύα Μεσσηνίας το ψωμί, και μια κυρία, που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία της, προσέφερε τον κιμά, ενώ σημαντική ήταν και η υποστήριξη του ιδιοκτήτη του “ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ” Παναγιώτη Μπούχαλη κι όλων των εθελοντών στην κουζίνα και στην διανομή.

To Top