ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΣΠ: Έκοψαν την πίτα τους οι φοιτητές Καλαμάτας παρουσία του γραμματέα ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου

Κατάμεστη από Φοιτητές και Νεολαίους η κοπή πίτας της ΠΑΣΠ Καλαμάτας παρουσία του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου

Τη βασιλόπιτά της έκοψε στο φιλόξενο χώρο του «Κεντρικόν» η συνδικαλιστική φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ Καλαμάτας σε μία κατάμεστη αίθουσα από τη φοιτητική κοινότητα της πόλης, παρουσία πλήθους συναδέλφων φοιτητών και νέες-νέους από τη Μεσσηνία και την Καλαμάτα.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος αναφέρθηκε στην διαχρονικά νικηφόρα πορεία της ΠΑΣΠ Καλαμάτας, τόνισε πως για το ΠΑΣΟΚ αποτελεί βασική προτεραιότητα η ενίσχυσή του Δημόσιου Πανεπιστημίου αναλύοντας μία σειρά από προτάσεις και θέσεις του κόμματος και ευχήθηκε στην οργάνωση να συνεχίζει να δίνει μαζικούς και νικηφόρους αγώνες.  

Με την σειρά του ο Γραμματέας της οργάνωσης Θοδωρής Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους καθώς και τον  Γραμματέα Ανδρέα Σπυρόπουλου για την παρουσία τους. Στην συνέχεια  αναφέρθηκε στην Φοιτητική Κοινότητα που δείχνει την εμπιστοσύνη της στην ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ δίνοντας της ποσοστά της τάξεως του 87% καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες φοιτητικές οργανώσεις της χώρας. Επιπλέον, αναφέρθηκε στους αγώνες του φοιτητικού κινήματος ενάντια στο Νομοσχέδιο για τα  Ιδιωτικά Πανεπιστήμια που φέρνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σε συνδυασμό με την διαρκή υποβάθμιση των Δημόσιων Πανεπιστημίων. 

Παρουσία και του υπόλοιπου γραφείου πόλης (Αναπληρωτής Γραμματέας και Οργανωτικό: Κωνσταντίνος Ιντζιρτζής, Υπεύθυνη Σχολής Διοίκησης: Μαριάννα Πρεβύζη, Υπεύθυνη Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων: Νικολέτα Βρεττού, Υπεύθυνος Σχολής Επιστημών Υγείας: Αλέξανδρος Λαμπέλ, Υπεύθυνη Κινητοποίησης: Κωνσταντίνα Στεφάνη, Υπεύθυνος Τύπου και Ιδεολογίας: Νίκος Τσακαρδάνος), προχώρησαν σε ένα μικρό απολογισμό του έργου της οργάνωσης και έθεσαν τους στόχους της φετινής χρονιάς, ζητώντας από τους 200  και πλέον νέους και νέες που έδωσαν ένα δυναμικό παλμό η συγκεκριμένη μαζική εκδήλωση να αποτελέσει την αφετηρία του φετινού εκλογικού αγώνα για την επικράτηση των αξιών και των αρχών της Σοσιαλδημοκρατίας και της Κεντροαριστεράς σε επίπεδο ατομικό, συλλογικό και κοινωνικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος   όντας και ο ίδιος παλιός ΠΑΣΠιτης κέρδισε τις εντυπώσεις των νέων οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με θέρμη και  δεν σταμάτησαν να συζητούν μαζί του μέχρι αργά το βραδύ. 

ΠΑΣΠ: Έκοψαν την πίτα τους οι φοιτητές Καλαμάτας παρουσία του γραμματέα ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου

Δημοφιλέστερα

To Top