ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Κεντρικόν”: Την 21η εβδομάδα έσπασε το ρεκόρ, διανεμήθηκαν 385 μερίδες φαγητού!

Όσο συνεχίζεται η εθελοντική δράση, τόσο αυξάνονται τα άτομα που εγγράφονται στη λίστα των δικαιούχων

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Για 21η εβδομάδα συνεχίστηκε σήμερα η παρασκευή και διανομή γευμάτων αγάπης κι αλληλεγγύης σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, από την εθελοντική ομάδα του “Κεντρικόν” που ξεπέρασε κάθε άλλη προηγούμενη φορά, αφού μοιράστηκαν 385 μερίδες φαγητού! Πλέον δεν έχει σημασία η καταμέτρηση αλλά η ανάγκη των ανθρώπων που δυστυχώς μεγαλώνει και το πρόβλημα παίρνει κοινωνικές διαστάσεις…

Κάθε Κυριακή εμφανίζονται και νέα άτομα που εγγράφονται στον κατάλογο και η δράση που ξεκίνησε από πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη του “Κεντρικόν” Παναγιώτη Μπούχαλη για να συνεχιστεί θα χρειαστεί μεγάλη βοήθεια κι από άλλους επιχειρηματίες

Σήμερα οι σεφ ετοίμασαν φασολάδα, χοιρινό με ρύζι και σπετσοφαι, ενώ διανεμήθηκαν σαλάτες, φρέσκο ψωμί, ρούχα αλλά και γλυκά!

Σημαντική ήταν η υποστήριξη των επιχειρήσεων: Ευρωεμπορική, Εργαστήρι Χριστόπουλος, DELIGHT – Γ.Ρακιντζής ενώ μια ανώνυμη εθελόντρια, η κ.Γεωργία πρόσφερε το κρέας και πάνω στο τιμολόγιο αγοράς είχε γράψει κι ένα θερμό μήνυμα συμπαράστασης προς όλη την ομάδα. Εξίσου σημαντική ήταν και η βοήθεια των διανομέων και όλων των εθελοντών στην κουζίνα, με την ομάδα να αριθμεί πλέον περί τα 20 άτομα!

Ο εθελοντής διανομέας Διονύσης Σωτηρόπουλος, ιδιοκτήτης επιχείρησης καφεστίασης στη Μεσσήνη, μιλώντας στο Messinialive, χαιρέτισε την λειτουργία του νέου Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας και παράλληλα έκανε πρόταση στα μέλη του να αναλάβουν αυτά την συνέχιση της δράσης, μεγαλώνοντας το κοινωνικό κίνημα στήριξης ατόμων που έχουν ανάγκη βοήθειας.

To Top