ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Κεντρικόν”: Σταθερά στις 300 μερίδες η δωρεάν διανομή φαγητού!

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΙΣ 300 ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΟΡΗΓΩΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ – ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ Η ΕΡΤ

Φαίνεται πως παγιώνεται ο αριθμός των μερίδων φαγητού που ετοιμάζει και διανέμει η εθελοντική ομάδα του “Κεντρικόν”, που συνεχίστηκε και σήμερα Κυριακή 31 Ιανουαρίου για 15η φορά! Και σήμερα οι μερίδες άγγιξαν τις 300 και πολλές οικογένειες κι άτομα πήραν το μεσημέρι με διακριτικότητα ζεστό και ποιοτικό φαγητό, μαγειρεμένο με μεράκι κι αγάπη. Να θυμίσουμε πως από την αρχή της εθελοντικής δράσης οι μερίδες που έχουν διανεμηθεί έχουν φτάσει τις 3.600!

Σήμερα υποστηρικτές της εθελοντικής δράσης ήταν η Τασούλα Φοίφα που πρόσφερε τον κιμά, η οικογένεια Πιτσιλή με τα ζυμαρικά από τη “Γεύσεις Μάνας Γης”, η ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗ, το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Χριστόπουλος με τον άρτο και ένας ιδιώτης πρόσφερε περίπου 250 κιλά πορτοκάλια!

Είναι σημαντικό πως κάθε Κυριακή, ημέρα ξεκούρασης, περισσότεροι από 15 εθελοντές σε όλα τα πόστα, κουζίνα, διανομή, σέρβις, βρίσκονται από το πρωί στο “Κεντρικόν” με διάθεση προσφοράς, με πρωτεργάτη και υποστηρικτή τον Παναγιώτη Μπούχαλη και ετοιμάζουν τις μερίδες φαγητού.

Σήμερα το μεσημέρι, βρέθηκε στο ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ και η κάμερα της ΕΡΤ από την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη “Κάτι τρέχει με την Μάριον” και συνδέθηκε απευθείας με το studio στην Αθήνα με τον Παναγιώτη Μπούχαλη να περιγράφει αυτή την πρωτοβουλία που θα συνεχιστεί και τον Φεβρουάριο.

To Top