ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κεντρική Αγορά Καλαμάτας: Τρεις εκδηλώσεις με κεράσματα, χορούς και τραγούδια!

Με τρεις εκδηλώσεις, που θα περιλαμβάνουν χορούς, τραγούδια και κεράσματα, συναντά η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας την περίοδο της Αποκριάς.

Στόχος είναι να αποτελέσει ο χώρος της Αγοράς “επίκεντρο ευρύτερου καταναλωτικού ενδιαφέροντος, επίκεντρο μιας ευρύτερης συλλογικής άποψης”, όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, Γιάννης Μπάκας.

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ, ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 μετά το μεσημέρι, στα κρεοπωλεία της Κεντρικής Αγοράς, όπου με τη συνεργασία των επαγγελματιών του χώρου θα προσφερθούν κεράσματα στα κάρβουνα μαζί με κρασί, χορούς και τραγούδια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΠΑΣΤΟ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, στις 7 το βράδυ, στο χώρο πώλησης βιολογικών προϊόντων, η Λέσχη Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα διανείμει μία παραδοσιακή μακαρονάδα με Καλαματιανές γεύσεις από καπνιστό παστό και λουκάνικο, σε συνδυασμό με φρέσκια ντομάτα, άρωμα βασιλικού και τριμμένο κεφαλοτύρι.
Υπό τους ήχους επιλεγμένης μουσικής, ο κλόουν Βούλης και η παρέα του (Μίκυ – Μίνι) θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους με θεατρικά δρώμενα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: “Ο ΚΑΜΠΟΣ ΧΟΡΕΥΕΙ…”

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, στις 9.30 το πρωί, στο χώρο βιολογικών προϊόντων της Κεντρικής Αγοράς, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο: «Ο κάμπος χορεύει…». Θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Γυναικών Σπερχογείας «Αγία Κυριακή» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασπροχώματος – Δυτικής Παραλίας «Ο Ποσειδών». Για το κοινό που θα πάρει μέρος στην εν λόγω εκδήλωση, ο πρώτος σύλλογος θα ετοιμάσει ρυζόγαλο, λουκανικόπιτες και ρυζόπιτα, ενώ ο δεύτερος σύλλογος θα προσφέρει τηγανόψωμο με τυρί σφέλα.

To Top