ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κεντρική Αγορά Καλαμάτας: Παρέδωσε ο Αγγελής, από σήμερα Πρόεδρος ο Δούβας

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Μαΐου, στα γραφεία της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, η παράδοση - παραλαβή της διοίκησης από τον απερχόμενο πρόεδρο Τάσο Αγγελή στο νέο πρόεδρο Γιάννη Δούβα.

Ο κ. Αγγελής έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων, κατά την διάρκεια των 16 μηνών που είχε τα ηνία της επιχείρησης, μέσα σε μία δύσκολη εποχή, αφού συνέπεσε με την διαχείριση και την οικονομική δυστοκία που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού. Εντούτοις, όπως τόνισε η Αγορά δεν οφείλει χρήματα σε προμηθευτές και στο Δημόσιο, ενώ σημείωσε στέρηση εσόδων περίπου 100 χιλιάδων ευρώ.

Τόνισε πως θα είναι δίπλα στο νέο πρόεδρο για ότι χρειαστεί, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, ενώ ο νέος πρόεδρος Γιάννης Δούβας με τη σειρά του, υποσχέθηκε καλή συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο και ευχαρίστησε για την ενημέρωση τον απερχόμενο πρόεδρο, αλλά και τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο για την εμπιστοσύνη που το έδειξε για να αναλάβει την προεδρία της Κεντρικής Αγοράς.

Ο κ.Αγγελής ενημέρωσε για άλλη μια φορά τον Γιάννη Δούβα, παρουσία και του διευθυντή Νίκου Κωτσάκου, για όλα τα τρέχοντα θέματα και του παρέδωσε τους φακέλους με τις υποθέσεις που πρέπει να φέρει εις πέρας στα νέα του καθήκοντα.
Ο κ.Αγγελής διοίκησε με πνεύμα συνεργασίας, με ρεαλισμό, μεθοδικότητα και με σεβασμό στους συνεργάτες και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε όλους τους χώρους της Αγοράς και αφήνει θετικό πρόσημο με την παρουσία του.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΗ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Κ.Α.Κ.

1. ΕΡΓΑ
 Ολοκλήρωση επέκτασης καταστημάτων Α14α -Α15α.
 Ολοκλήρωση διαδικασιών για την κατασκευή του νέου καταστήματος Β18α.
 Ολοκλήρωση διαδικασιών για την επέκταση των καταστημάτων Β2 – Β3.
 Αντικατάσταση μαρμάρων στις 4 σκάλες του κτιρίου επί της οδού Σπάρτης.
 Εγκατάσταση νέου αντλητικού συγκροτήματος για τη γεώτρηση της Κ.Α.Κ.
 Κλάδεμα 20 δένδρων ύψους 16 μέτρων.
 Επισκευή οικίσκου γεφυροπλάστιγγας.
 Αντικατάσταση 10 τεντών σκίασης στο διάδρομο του κτιρίου.
 Επέκταση καμερών ασφαλείας.
 Εγκατάσταση φωτισμού στο χώρο της χονδρικής αγοράς παραγωγών.
 Διαμόρφωση χώρου Βιολογικής Αγοράς.
 Προληπτικοί Ψεκασμοί στο κτίριο και τους κοινοχρήστους χώρους λόγω covid.
 Εγκατάσταση αλεξίπτηνων σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου.
 Αξιοποίηση κοινοχρήστου χώρου και μίσθωσή του.
 Μεγάλης κλίμακας επισκευές – συντηρήσεις από το προσωπικό της Εταιρείας.

2. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
 Ελήφθησαν 124 Αποφάσεις του Δ.Σ.
 Ελήφθησαν Αποφάσεις που διασφάλισαν την απρόσκοπτη λειτουργία της Λαϊκής - Δημοτικής και Βιολογικής Αγοράς εν μέσω πανδημίας.
 Επιτεύχθηκε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ( Λειτουργία σταθμού Α΄ βοηθειών κάθε Τετάρτη και Σάββατο και εφαρμογή απινιδωτή).

3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
 Η Εταιρεία δεν οφείλει σε προμηθευτές- Δ.Ο.Υ – Ασφαλιστικούς Οργανισμούς.
Έως τον Απρίλιο 2021 η Εταιρεία παρουσίασε μείωση εισπράξεων περίπου 100.000,00 Ευρώ λόγω της υποχρεωτικής μείωσης των μισθωμάτων στα καταστήματα και της μείωσης στη Λαϊκή και Δημοτική Αγοράς.

To Top