ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΔΑΠ: Σχολικά και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνουν τα παιδιά της Καλαμάτας για τα παιδιά της Θεσσαλίας: 12 σημεία συγκέντρωσης

Σε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς, που δοκιμάζονται σε περιοχές της Θεσσαλίας, προχωρούν τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. Φάρις, στο πλαίσιο του καλέσματος του Δήμου Καλαμάτας.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, με τους εκπαιδευτές, τα παιδιά και τις οικογένειές τους θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν σχολικά είδη (μολύβια. τετράδια, γόμες κ.ά.) για τα παιδιά των δοκιμαζόμενων οικογενειών της Θεσσαλίας.

Όποιο παιδί έχει τη δυνατότητα καλείται να προσφέρει από ένα μολύβι ή ένα τετράδιο ή μία γόμα κ.ά. Παράλληλα, στα ΚΔΑΠ θα συγκεντρώνονται και είδη πρώτης ανάγκης για όποιον/α επιθυμεί να προσφέρει.

Σκοπός των δομών μας είναι να εξυπηρετήσουν μέσα από τα γειτονικά ΚΔΑΠ τους πολίτες, που επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή αλλά δυσκολεύονται να μεταβούν στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, όπου συγκεντρώνονται αυτές τις ημέρες είδη πρώτης ανάγκης.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία συγκέντρωσης των απαραίτητων ειδών, θα παραδοθούν στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας για να αποσταλούν στους πλημμυροπαθείς.

Η συγκέντρωση των ειδών θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 22/09/2023 και ώρα 20:30.

Συγκεντρώνονται τα παρακάτω είδη:

-Εμφιαλωμένα νερά

-Είδη βρεφικής φροντίδας (Βρεφικές τροφές, παιδικά γάλατα, πάνες μωρομάντηλα)

-Γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας (κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια κ.ά.)

-Σχολικά είδη (μολύβια, γόμες, τετράδια κ.ά.)

Σημεία συγκέντρωσης (ΚΔΑΠ):

1ο ΚΔΑΠ- Φραγκόλιμνας

6ο ΚΔΑΠ- Ράχης

7ο ΚΔΑΠ- Παραλίας

8ο ΚΔΑΠ- Νησάκι

9ο ΚΔΑΠ- Αγ. Δημητρίου

14ο ΚΔΑΠ- Αγ. Τριάδος

21ο ΚΔΑΠ- Ταξιαρχών

ΚΔΑΠ Αρφαρών

ΚΔΑΠ Ασπροχώματος

ΚΔΑΠ Βέργας

ΚΔΑΠ Θουρίας

ΚΔΑΠ Λαιίκων

ΚΔΑΠ: Σχολικά και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνουν τα παιδιά της Καλαμάτας για τα παιδιά της Θεσσαλίας: 12 σημεία συγκέντρωσης
To Top