ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρούγκαλος: “Ηθική υποχρέωσή μου να είμαι υποψήφιος στη Μεσσηνία στις εκλογές”

ΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ- ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Σε πανηγυρική διάψευση όλων των δημοσιευμάτων, σεναρίων και λοιπών μυθευμάτων που κυκλοφορούσαν τελευταία, προέβη σήμερα το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας αποκλειστικά στο ΜessiniaLIVE, αμέσως μετά την επίσκεψή του και τη σύσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

“Κυκλοφορεί παρά τις αντίθετες και επανειλημμένες δηλώσεις μου η φήμη από διάφορα Μέσα και από σκοπούς που δεν θέλω να σχολιάσω, ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στη Μεσσηνία.
Έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι θεωρώ ηθική υποχρέωσή μου να είμαι υποψήφιος στον Νομό μας στις επόμενες εκλογές. Και αυτή είναι μια ειλημμένη απόφαση για την οποία δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία”.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος ρητά και κατηγορηματικά επιβεβαιώνει την υποψηφιότητά του για τη Μεσσηνία στις βουλευτικές εκλογές του 2019, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες περί του αντιθέτου, ενώ από τα λεγόμενά του περί “ειλημμένης απόφασης, χωρίς καμία αμφιβολία”, καταδεικνύεται ότι ποτέ δεν είχε μπει στη διαδικασία να σκεφτεί το αντίθετο, και η υποψηφιότητά του έρχεται ως φυσική συνέχεια στο έργο του.
Με αυτό τον τρόπο διαψεύδει όσους τον ήθελαν εκτός πολιτικού άμβωνος και εκτός Μεσσηνίας, ενώ η ρητή επιβεβαίωση της υποψηφιότητάς του δεν αφήνει πλέον περιθώρια για άλλα σενάρια ή φήμες.

To Top