ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρούγκαλος: “Δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί το αεροδρόμιο”

Συνάντηση είχε το μεσημέρι του Σαββάτου ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος με τον Αερολιμενάρχη Καλαμάτας Δημήτρη Μανδηλάρη. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, λαμβάνοντας υπόψη και την εκπληκτική άνοδο που σημειώνει το Αεροδρόμιο χρόνο με το χρόνο.

Ο αερολιμενάρχης, που επεσήμανε ότι δουλεύει στο αεροδρόμιο από το 1984 και έχει παρακολουθήσει όλη την πορεία του τα τελευταία 30 χρόνια, έκανε έκκληση να βελτιωθούν οι υποδομές και να εκσυγχρονιστούν, προκειμένου να μπορεί το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας να ανταποκριθεί στην ολοένα και αυξανόμενη κίνηση. Επισης ο κ. Μανδηλάρης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το 2018, εκτιμώντας ότι θα είναι μια ακόμα καλύτερη χρονιά από άποψη τουριστικής κίνησης.

“Η χώρα έχει επιστρέψει στην κανονικότητα”, δήλωσε από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος. Η επίσκεψή του στο Αεροδρόμιο αφορούσε την ενημέρωσή του για τα προβλήματα που υπάρχουν, πως μπορούν να αντιμετωπιστούν και όλες τις δυνατότητες για την περαιτέρω ανάπτυξη του αεροδρομίου. Ερωτηθείς για ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση του Αεροδρομίου της Καλαμάτας δήλωσε πως το Αεροδρόμιο δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί.

To Top