ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατολίσθηση στον Ταΰγετο: Έπεσαν μεγάλα βράχια στον δρόμο Καλαμάτας-Σπάρτης- Άνοιξε ο δρόμος!

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Στο σημείο τα ξημερώματα μετέβη με μηχανήματα ο εργολάβος κ.Ηλιόπουλος που είναι υπεύθυνος για τον αποχιονισμό και για διάφορα προβλήματα που προκύπτουν στην Ε.Ο. Καλαμάτας – Σπάρτης και αυτή την στιγμή (08:00) η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Μεγάλη κατολίσθηση στον Ταΰγετο στο 16ο χιλιόμετρο Καλαμάτας- Σπάρτης Διακοπή κυκλοφορίας

Μεγάλη κατολίσθηση συνέβη απόψε το βράδυ στο 16ο χιλιόμετρο Καλαμάτας-Σπάρτης στον Ταύγετο. Κομμάτια βράχων αποκολλήθηκαν, προφανώς λόγω της έντονης βροχόπτωσης που συνεχίζεται ήδη από χθες, και έπεσαν στο οδόστρωμα, κλείνοντας τον δρόμο.
Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Καλαμάτας προκειμένου να διασφαλίσει την διέλευση των οχημάτων, ενώ αναμένονται και οχήματα της Περιφέρειας, προκειμένου να μετακινήσουν τους βράχους από τον δρόμο και να διεξαχθεί κανονικά η κυκλοφορία.
Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κατολίσθηση στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς και το καλοκαίρι, στις 18 Ιουλίου, είχαν πέσει βράχια στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου.
Απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς που διέρχονται από το σημείο. Μέχρι αυτή την ώρα (00.10) η κυκλοφορία έχει διακοπεί.

Διαβάστε και αυτό:

Πτώση βράχου στο 16ο χλμ της ΕΟ Καλαμάτας – Σπάρτης

Κατολίσθηση στον Ταΰγετο: Έπεσαν μεγάλα βράχια στον δρόμο Καλαμάτας-Σπάρτης- Άνοιξε ο δρόμος!
To Top