Επιχειρείν

Το κατάστημα Κωτσόβολος Καλαμάτας ανανεώθηκε με 4 ορόφους γεμάτους τεχνολογία!

Μία νέα αγοραστική εμπειρία περιμένει τους επισκέπτες του καταστήματος Κωτσόβολος στην Καλαμάτα, με τέσσερις ορόφους γεμάτους τεχνολογία και προϊόντα που δεν θα θέλει κανείς να χάσει!

Οι άνετοι και υπερσύγχρονοι χώροι του καταστήματος, που εκτείνεται πλέον σε 2.000 τ.μ. στην οδό Αριστομένους 4, φιλοξενούν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ενώ η ευδιάκριτη σήμανση και η άριστη κατηγοριοποίηση τους, εξασφαλίζουν ένα απολαυστικό αγοραστικό ταξίδι.
Το μεγαλύτερο μέρος της γκάμας των προϊόντων βρίσκονται στη διάθεση των πελατών, ενθαρρύνοντας τη διάδραση προκειμένου να μπορούν οι πελάτες να τα δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Το άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό των 27 ατόμων είναι σε θέση να προσφέρει μια μοναδική καταναλωτική εμπειρία ακόμα και στον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Στο νέο κατάστημα λειτουργεί σημείο εξυπηρέτησης του ολοκληρωμένου συστήματος υπηρεσιών της Κωτσόβολος, Support 360º, για να παρέχει υποστήριξη και συμβουλές για τη συντήρηση, επισκευή, αναβάθμιση και τη συνεχή προστασία όλων των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.
Ενώ, υπό το κάλεσμα: «Ελάτε σπίτι μας» και σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι επισκέπτες του καταστήματος καλούνται να επισκεφτούν την κατηγορία μικροσυσκευών και να επιλέξουν την ιδανικότερη λύση μικροσυσκευής για το σπίτι και τις ανάγκες τους μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Το κάλεσμα του Ελάτε Σπίτι μας επεκτείνεται σε όλο το δίκτυο της Κωτσόβολος, καθώς η κάθε υποκατηγορία μικροσυσκευών ξεχωρίζει και «καλεί» τους καταναλωτές: «Ελάτε σπίτι μας»… «να πιούμε καφέ», «να μαγειρέψουμε», «να κάνουμε beauté», «να καθαρίσουμε», «να σιδερώσουμε», αναδεικνύοντας με τη διαφορετική διάταξη των συσκευών, τη καλύτερη εργονομία, την άνεση στην πλοήγηση του πελάτη τη διευρυμένη αγοραστική εμπειρία και τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)
Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα λειτουργεί 94 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.kotsovolos.gr/site/, ενώ απασχολεί πάνω από 2.000 εργαζόμενους.
Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:
Facebook – www.facebook.com/Kotsovolos
Twitter – https://twitter.com/KotsovolosOn
You Tube – http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece
Google Plus – https://plus.google.com/116092004640999302663#116092004640999302663/posts
Instagram – https://www.instagram.com/kotsovolos_greece/

Σχετικά με τη Dixons Carphone
Η Dixons Carphone plc είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και τηλεπικοινιακών προϊόντων και υπηρεσιών και απασχολεί πάνω από 42.000 εργαζόμενους σε 11 χώρες. Η Dixons Carphone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και κινητών συσκευών που υποστηρίζονται από υπηρεσίες μετά την πώληση και παρέχονται από τα brands της εταιρείας Geek Squad και Knowhow, διευκολύνοντας το κοινό να ζει καλύτερα μέσα σε έναν κόσμο διαδικτυακά συνδεδεμένο.
Τα υψηλού επιπέδου brands της Dixons Carphone περιλαμβάνουν την Carphone Warehouse και τα Currys PC World στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, την Elkjøp, τη Phonehouse, την El Giganten, τη Gigantti, τη Phone House και τη Lefdal στις σκανδιναβικές χώρες, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Dixons Travel σε μια σειρά από Αγγλικά και Ιρλανδικά αεροδρόμια και τη Phone House στην Ισπανία. Τα βασικά brands παροχής υπηρεσιών περιλαμβάνουν τη Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες και τη Geek Squad σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία και την Ισπανία.
Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις (B2B) παρέχονται μέσω των brands Connected World Services, PC World Business και Carphone Warehouse Business. Το brand Connected World Services στοχεύει στην αξιοποίηση της υπάρχουσας τεχνογνωσίας, μεθόδων διαχείρισης και τεχνολογίας του Ομίλου, προκειμένου να προσφέρει ένα εύρος υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις.

Η Dixons Carphone βραβεύτηκε ως ‘Retailer of the Year’ στα Βραβεία Retail Week Awards 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dixons Carphone plc, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.dixonscarphonegroup.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στους λογαριασμούς @DixonsCarphone.

Το κατάστημα Κωτσόβολος Καλαμάτας ανανεώθηκε με 4 ορόφους γεμάτους τεχνολογία!
To Top