ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγέλλει τον δήμαρχο Καλαμάτας για παράνομη και καταχρηστική απόλυση

Ο Αντώνης Τσιλιβαράκης, πρώην συμβασιούχος εργαζόμενος στην Καθαριότητα του Δήμου Καλαμάτας, καταγγέλλει τον δήμαρχο Καλαμάτας, για παράνομη και καταχρηστική απόλυση και διεκδικεί την επαναπρόσληψή του στον Δήμο. Ο ίδιος θεωρεί ότι ο λόγος που καταγγέλθηκε η σύμβασή του είναι ότι συμμετείχε στις κινητοποιήσεις του καλοκαιριού για μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση που απέστειλε στα ΜΜΕ η καταγγελία του έχει ως εξής:

“Για την συμμετοχή μου στις κινητοποιήσεις του Καλοκαιριού, για μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας, με αναφορά πρώην Προέδρου του Σωματείου ΟΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ο Δήμαρχος Καλαμάτας προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης μου και με απέλυσε.

Η καταγγελία της Σύμβασης, όπως προκύπτει και από το πόρισμα της επιθεώρησης εργασίας, αλλά και από σχετικό έγγραφο της Περιφέρειας, είναι παράνομη και καταχρηστική.
Με την αλληλεγγύη του Σωματείου εργαζομένων στην ΔΕΥΑΚ, αλλά και των ταξικών συνδικάτων του ΠΑΜΕ, όπως προέκυψε από τη σύσκεψη των Σωματείων της Δευτέρας, διεκδικώ την επαναπρόσληψη μου και καλώ τον Δήμαρχο να αποσύρει την απόλυση και να επανέλθω στην εργασία μου.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΛΙΒΑΡΑΚΗΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ”

Καταγγέλλει τον δήμαρχο Καλαμάτας για παράνομη και καταχρηστική απόλυση
To Top