ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρβέλας: Κλειστά τα σχολεία αύριο και στον Δήμο Πύλου- Νέστορος

Αναγκάζεται να κλείσει τα σχολεία του ο Δήμος Πύλου-Νέστορος λόγω και της απόφασης Χαρδαλιά για 24ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων και λεωφορείων στη Μεσσηνία. Με δεδομένο ότι οι μαθητές μετακινούνται με αυτά, η λειτουργία των σχολείων καθίσταται προβληματική, αφού δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση χωρίς λεωφορεία. Η είκονα προς το παρόν από το Δήμο, όσον αφορά την εξέλιξη του φαινομένου, είναι καλή, όπως μας δήλωσε ο Δήμαρχος.

“ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΚΡΥΑ ΚΑΡΔΙΑ”

Σε επικοινωνία που είχαμε στις 21:20 με τον Δήμαρχο Πύλου Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, μας ενημέρωσε πως τα σχολεία του Δήμου του, αύριο Παρασκευή δεν θα λειτουργήσουν λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών αλλά και λόγω της απαγόρευσης στη μετακίνηση των λεωφορείων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας των λεωφορείων, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας αποφάσισε για αύριο Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 την αναστολή λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, καθώς και των ΚΔΑΠ του Δήμου. Η εν λόγω απόφαση ανακοινώνεται με σκοπό τη διασφάλιση της ακεραιότητας των μαθητών, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των γονέων.

To Top