Το δικό μου Σχολείο

Αθανασόπουλος: Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα Σχολεία στο Δήμο μας

Μεγάλη είναι η αγωνία των γονέων, των εκπαιδευτικών αλλά και των παιδιών για το άν θα ανοίξουν αύριο Παρασκευή τα σχολεία. Σε επικοινωνία που είχαμε στις 21:00 απόψε με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο σχετικά με το αν θα ανοίξουν αύριο ή όχι τα σχολεία στον Δήμο του, μας απάντησε: “Τα σχολεία θα λειτουργήσουν αύριο στον Δήμο Μεσσήνης κανονικά, μέχρι νεωτέρας, αυτό ισχύει. Παρακολουθούμε το φαινόμενο και θα αν προκύψει κάτι άλλο θα ενημερώσουμε έγκαιρα”.

Γεωργακοπούλου: Κάνουμε συνεχώς συσκέψεις

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Δήμαρχο Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου μας είπε: “Μέχρι στιγμής έχουμε αποφασίσει να λειτουργήσουν τα σχολεία, όμως κάνουμε συνεχώς συσκέψεις και διαβουλεύσεις και πιστεύω σε λίγη ώρα να αποφασίσουμε οριστικά”.

Καρβέλας: Σύσκεψη σε εξέλιξη για τα σχολεία

Το ίδιο συμβαίνει και στον Δήμο Πύλου Νέστορος όπου αυτή την ώρα γίνεται σύσκεψη προκειμένου να εκτιμηθούν τα νέα δεδομένα, μετά την απόφαση Χαρδαλιά, της απαγόρευσης δηλαδή για ένα 24ωρο της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων συμπεριλαμβανομένων και των λεωφορείων στο οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας. Με δεδομένο ότι η μεταφορά των μαθητών γίνεται με λεωφορεία αυτό δημιουργεί πρόβλημα. Εν αναμονή των αποφάσεων….

Αθανασόπουλος: Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα Σχολεία στο Δήμο μας
To Top