Νέα Προϊοντα

ΚΑΡΟΥΣΟΣ: τα Ιαπωνικά μαχαίρια “Samura” αποκλειστικά για όλη την Ελλάδα!

ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ “SAMURA”, Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ “ΚΑΡΟΥΣΟ” ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Άλλη μια σημαντική αποκλειστικότητα κατάφερε να κερδίσει με την διορατικότητά του και το επιχειρηματικό δαιμόνιο που έχει ο Νίκος Καρούσος: εξασφάλισε τα Ιαπωνικά μαχαίρια Samura αποκλειστικά για όλη την Ελλάδα!
Samura Damascus, kaiju, Pro-S, Bamboo και πολλές ακόμα συλλογές ιαπωνικών μαχαιριών αποκλειστικά στο κατάστημα ΚΑΡΟΥΣΟΣ στη Νέα είσοδο.
Μεγάλη ποικιλία προιόντων για τον επαγγελματία που θέλει να κάνει την διαφορά!

Λίγα λόγια για την εταιρία ΚΑΡΟΥΣΟΣ
Η εταιρεία για περισσότερα από είκοσι χρόνια ειδικεύεται στον επαγγελματικό εξοπλισμό σε χώρους ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφε-μπαρ και στον επαγγελματικό καθαρισμό σε χώρους ξενοδοχείων,εστιατορίων,καφέ-μπαρ,βιομηχανίες τροφίμων,laundry κι όπου αλλού χρειάζονται υψηλά στάνταρ καθαρισμού & υγιεινής. Η εικοσαετής πείρα στον τομέα αυτό, κάνει την εταιρία ΚΑΡΟΥΣΟΣ μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρίες στην Ελλάδα.
Ο Νίκος Καρούσος τονίζει: “Με γνώμονα το κοινό συμφέρον πωλητή κι αγοραστή, προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας και η φιλοσοφία μας, απο την ίδρυση της εταιρείας μας εως & σήμερα, είναι να βελτιώνουμε και να εμπλουτίζουμε συνέχεια την γκάμα των προιόντων μας, ακούγοντας πάντα τα μηνύματα της αγοράς και των πελατών μας, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς, ψάχνοντας την διεθνή αγορά,για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστοι προς τους πελάτες μας”.

Μοναδικές δημιουργίες σε ξύλο για σερβίρισμα που αξίζει για το κατάστημά σας, by Nikos Karousos!

http://www.karousoscleaner.gr/

Τα μαχαίρια θα τα βρείτε εδώ
http://www.karousoscleaner.gr/2-Iaponika-Machairia-Mageirikhs-Samura-c860

ΚΑΡΟΥΣΟΣ: τα Ιαπωνικά μαχαίρια “Samura” αποκλειστικά για όλη την Ελλάδα!
To Top