Υγεία

Kανένα νέο κρούσμα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο-Ένας ακόμα νεκρός από covid στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Κανένα κρούσμα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Δεν έγιναν και τεστ, οπότε γι’αυτό και τα μηδενικά αποτελέσματα. Πάντως, η εβδομάδα σήμερα κλείνει στη Μεσσηνία με 57 ενεργά κρούσματα.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ  ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ

Την ίδια ώρα, δυστυχώς, κατέληξε ακόμα ένας ασθενής, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου. Πρόκειται για έναν 87χρονο με υποκείμενα νοσήματα. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο από κορονοϊό μέσα σε 48 ώρες στο Νοσοκομείο, μετά τον 75χρονο που κατέληξε χθες, Σάββατο. Συνολικά νοσηλεύονται 21 ασθενείς με κορονοϊό εκ των οποίων οι 4 παραμένουν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας, η οποία όμως έχει εξαντλήσει τη δυναμικότητά της, καθώς έχει μόλις 4 κλίνες, ενώ η Κλινική Covid νοσηλεύει αυτή τη στιγμή 17 ασθενείς, και η δυναμικότητά της είναι έως 35. Να επισημάνουμε οτι το Νοσοκομείο Καλαμάτας δέχεται και περιστατικά ασθενών με κορονοϊό από άλλους νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου η κατάσταση στα Νοσοκομεία είναι οριακή. Ενδεικτικά της κατάστασης στα Νοσοκομεία είναι τα στοιχεία που δημοσιεύει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

156 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ COVID ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 2 Απριλίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 156 άτομα (τα 10 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Άργους 23, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 19, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 30, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 49 (τα 6 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 12 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Kανένα νέο κρούσμα στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο-Ένας ακόμα νεκρός από covid στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
To Top