Αθλητισμός

Αναστόπουλος: “Όπλο μας το βάθος του ρόστερ, χρειάζεται υπομονή και στήριξη η ομάδα”

“Σημαντικό τρίποντο απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο. Θα κάνει ζημιές η Επισκοπή”

O Νίκος Αναστόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία διατήρησε την Καλαμάτα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και παράλληλα ζήτησε υπομονή και στήριξη γιατί όπως ανέφερε το πρωτάθλημα έχει δρόμο και δυσκολίες.

Χαρακτήρισε σημαντικό το τρίποντο απέναντι σε μία σε έναν δύσκολο αντίπαλο ο οποίος όπως ανέφερε θα αποδειχθεί ιδιαίτερα αξιόμαχος στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

“Ήταν μια σημαντική νίκη επί ενός αντιπάλου που ήταν πάρα πολύ καλός και όπως είχα πει μετά το παιχνίδι με τη Σαντορίνη, οτι η Σαντορίνη είναι μία ομάδα η οποία θα κάνει ζημιές και ήδη την έκανε σήμερα, έτσι και η Επισκοπή. Τώρα, όσον αφορά το κομμάτι του παιχνιδιού, όταν μπορούμε και ήμαστε μπροστά στο σκορ γίνεται πιο εύκολη η κατάσταση για μας. 

“Παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε πιο βελτιωμένοι. Το σημαντικό όπλο μας θα έλεγα είναι το βάθος στο ρόστερ. Έχουμε παίξει τρία παιχνίδια και έχουν χρησιμοποιηθεί 17 παίκτες. Θέλω να πω είναι μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια την οποία κάναμε”, ανέφερε ο “αλενατόρε” και συνέχισε:

“Είναι σημαντικό να πας στην κορυφή αλλά ο στόχος και το μυστικό μας είναι θα είναι πως θα μπορέσουμε να κρατήσουμε, διότι και πέρυσι την 5η αγωνιστική η Καλαμάτα ήταν πρώτη και θυμόσαστε τι ακουλούθησε. Το μόνο πράγμα που θέλω να ζητήσω από όλους είναι να έχουμε υπομονή, επειδή τον πρωταθλητισμό τον έχω βιώσει. Θέλει υπομονή παιχνίδι με παιχνίδι, δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι, το είδατε σήμερα. Ούτε και η Μπαρτσελόνα στις καλές εποχές δεν έκανε 34 νίκες, πόσο μάλλον εμείς. Θέλω να ζητήσω να έχουμε υπομονή, επιμονή, προσπάθεια, αγαπημένοι ενωμένοι όλοι μαζί για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε το στόχο.”

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου στο βίντεο:

To Top