ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάμερες ασφαλείας και περιπολίες στο “χιλιόμετρο” μετά τους βανδαλισμούς

Μέτρα προστασίας του “χιλιόμετρου” μετά και τους προχθεσινούς βανδαλισμούς σε βρύσες, κάδους απορριμμάτων, ακόμα και κλοπές, λαμβάνει πλέον ο Δήμος Καλαμάτας θέλοντας να προστατεύσει τόσο τη δημόσια περιουσία, όσο και την περιουσία των ιδιοκτητών βαρκών που ελλιμενίζονται στην περιοχή του κυματοθραύστη.

Τις φθορές και τις καταστροφές είχε καταγράψει xτες το MessiniaLIVE, στο κομμάτι του χιλιομέτρου που ευπρεπίστηκε και δόθηκε στο κοινό, ώστε να είναι προσβάσιμο από όλους τους δημότες και τους επισκέπτες της Καλαμάτας, που θέλουν να απολαύσουν την απογευματινή ή βραδινή τους βόλτα στην περιοχή του μόλου.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας έδωσε εντολή στον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Ανδρέα Καραγιάννη, για την εγκατάσταση καμερών ασφαλείας, προκειμένου το κομμάτι αυτό να γίνει ελεγχόμενο και ασφαλές, και να αποτρέπονται κρούσματα βανδαλισμών από διάφορους “ανεγκέφαλους”. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας κάνει λόγο για δράστες νεαρής ηλικίας, που εκτός από τις καταστροφές που προξένησαν σε παγκάκια, κάδους και πόρτες, έχουν κλέψει και καύσιμα και εργαλεία από βάρκες που βρίσκονται στο σημείο.

ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

Επιπρόσθετα, υπήρξε συνεννόηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας με το Κεντρικό Λιμεναρχείο για πύκνωση των περιπολιών από πλευράς Λιμενικού Σώματος

Κάμερες ασφαλείας και περιπολίες στο “χιλιόμετρο” μετά τους βανδαλισμούς
To Top