ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ: Σειρά απαραίτητων έργων στο ΒΙΟ.ΠΑ. και στην Δυτ. Αγορά

Μία σειρά από χρήσιμα κι απαραίτητα έργα πραγματοποιεί η διοίκηση της Διοκλής α.ε. στο Βιομηχανικό Πάρκο Καλαμάτας στη Νέα είσοδο, αλλά και στη δυτική αγορά, με στόχο την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής αλλά και την ασφάλεια μέσα στο χώρο.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της εταιρείας και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Φάβας μιλώντας το πρωί στο Messinialive.gr, αναφέρθηκε στην τοποθέτηση των δύο καμερών στη νότια είσοδο του Βιομηχανικού Πάρκου αλλά μιας στο κεντρικό κτήριο, ώστε να ελέγχεται καλύτερα ο χώρος, στην διαμόρφωση της νότιας Πύλης και την τσιμεντόστρωση της περιοχής, αλλά και σε έργα στεγανοποίησης και μόνωσης των κτιρίων στη δυτική αγορά στην Αγία Τριάδα.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο καθαρισμού και αποστράγγισης της τάφρου στη δυτική πλευρά, για την καλύτερη αντιπλημμυρική προστασία και στη συνέχεια θα γίνει καθαρισμός στη νότια τάφρο και θα αποκατασταθούν οι φθορές στην περίφραξη από την βλάστηση.

Ένα σημαντικό έργο του έτυχε και της καθολικής αποδοχής και από τους ενοικιαστές των επιχειρήσεων και των καταστημάτων εντός της βιομηχανικής περιοχής είναι η τοποθέτηση ATM από την Εθνική Τράπεζα, κάτι που θα συμβεί μέσα στον επόμενο μήνα και σαφώς θα διευκολύνει τις εμπορικές συναλλαγές σε μεγάλο βαθμό.

Επίσης, μπροστά από το κεντρικό κτίριο οριοθετήθηκε πιάτσα αναμονής για ραδιοταξί , με ειδική ταμπέλα με τα τηλέφωνα έτσι ώστε όποιος επισκέπτεται το Βιομηχανικό Πάρκο να μπορεί να φεύγει τηλεφωνώντας σε κάποιο ταξί.

Δημοφιλέστερα

To Top