Αθλητισμός

“Καλαματιανό” με σαμπάνια και πολλά εκατομμύρια!

Ο Αντρέα Ανιέλι θα πληρώνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο 30.000.000 ευρώ μέχρι τον Ιούνιο του 2022, κι εκείνος το λιγότερο που μπορούσε να κάνει για τον “Mr. Fiat” ήταν να του ανοίξει μια σαμπάνια!

Προσοχή! Όλα αυτά επί ελληνικού εδάφους, στην πανέμορφη Πύλο και τις εγκαταστάσεις της COSTA NAVARINO, εκεί όπου ο CR7 απολαμβάνει εδώ και κάποιες ημέρες τις διακοπές του και ο Αντρέα Ανιέλι ταξίδεψε για να τον “κλείσει”.

Εννοείται πως στην παρέα βρισκόταν ο πιο πετυχημένος agent της εποχής μας, Ζόρζε Μέντες, όπως και το επιτελείο των βασικών αξιωματούχων της “Gestifute”, της εταιρίας του Μέντες που εκπροσωπεί τον Κριστιάνο κι άλλους σπουδαίους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο χαρούμενος Ανιέλι φέρεται να είπε: “Δεν το πιστεύω έχω κλείσει τον καλύτερο παίκτη…”

Το Maisfutebol εξασφάλισε και δημοσιοποίησε σχετική φωτογραφία μετά την επίτευξη του deal με όλους τους πρωταγωνιστές της μεγάλης “δουλειάς” να ποζάρουν χαρούμενοι, απολαμβάνοντας τη σαμπάνια τους.

ΠΗΓΗ:http://www.contra.gr/Soccer/Italy/SerieA/juventus/kalamatiano-me-sampania-polla-ekatommuria.5256747.html?utm_source=News247&utm_medium=athlitika_hp&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos1

“Καλαματιανό” με σαμπάνια και πολλά εκατομμύρια!
To Top