Αθλητισμός

ΝΟ Καλαμάτας: Ο Μάριος Χρυσομάλλης επέστρεψε γεμάτος εμπειρίες από τη Ρώμη

Πάτησε Ελλάδα η αποστολή της Εθνικής ομάδας κολύμβησης εφήβων – νεανίδων, στην οποία μετείχε και ο καλαματιανός Μάριος Χρυσομάλλης, μετά από ιδιαίτερη επιτυχημένη εμφάνιση που που είχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο “Φόρο Ιτάλικο” της Ρώμης.

Η αποστολή αφίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Ιουλίου και την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο διευθυντής της κολυμβητικής ομοσπονδίας Γιώργος Χριστοφοράτος.

Το δελφίνι του ΝΟ Καλαμάτας στην πρώτη του σπουδαία διοργάνωση ξεπέρασε τον ευατό του στα 100 μ. ελεύθερο με νέο ρεκόρ και κολύμπησε πολύ κοντά στους χρόνους τους σε όλα τα αγωνίσματα που πήρε μέρος.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Παπαδόπουλος αναφερόμενος στους αγώνες και κάνοντας έναν απολογισμό της ελληνικής παρουσίας στην διοργάνωση,, προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και ανατρέψαμε τα προγνωστικά. Κατακτήσαμε ένα μετάλλιο με τον Τάσο Κούγκουλο στα 50 ύπτιο, είχαμε συμμετοχή σε τρεις τελικούς και σε πέντε ημιτελικούς. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν παρά το γεγονός ότι λόγω της πανδημίας τα τελευταία δύο χρόνια στερήθηκαν αγώνες και ταλαιπωρήθηκαν στην προπαρασκευή τους».

Την αποστολή είχαν συνοδεύσει στην Ρώμη ο προπονητής Γιάννης Μηλιδάκης και η Γ’ Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΚΟΕ κυρία Αλεξία Μαρίνη – Δραμιτινού (αρχηγός αποστολής).

ΝΟ Καλαμάτας: Ο Μάριος Χρυσομάλλης επέστρεψε γεμάτος εμπειρίες από τη Ρώμη
To Top