Αθλητισμός

Η Καλαμάτα υποδέχεται τους κορυφαίους του karting την Κυριακή στην πίστα San Nicolas

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας (ΑΛΑΚ) διοργανώνει την Κυριακή 30 Αυγούστου τον 2ο αγώνα Πανελληνίου πρωταθλήματος kart στην πίστα καρτ San Νicolas στην Καλαμάτα.

Οι οδηγοί, οι μοναδικοί πρωταγωνιστές στου αγώνες karting, οι έλληνες ”πιλότοι” θα είναι εκεί! Συνδυάζοντας ”μίνι” διακοπές με δοκιμές-προετοιμασία, αρκετές μέρες πριν, βρέθηκαν στην πίστα της Καλαμάτας, στην Δυτική Παραλία.

Έτσι, είναι έτοιμοι για μία ακόμα εντυπωσιακή-θεαματική ”παράσταση”. Οι συμμετοχές μόλις ”έκλεισαν” και οι κατηγορίες έχουν τον απαιτούμενο αριθμό οδηγών. Η δυναμική, το ταλέντο και η θέληση των συμμετεχόντων οδηγών αποτελούν εγγύηση, για τον πραγματικό αγώνα που θα γίνει στην πίστα και παρουσιάζει σπουδαίο ενδιαφέρον.

Στην κατηγορία mini, ο Νικόλας Φραγκάκης, ο νικητής του πρώτου αγώνα καθώς και ο Νικόλας Σουβατζόγλου που είχε επικρατήσει στην ηλικιακή κλάση mini b, θα είναι εκεί να υπερασπιστούν το βαθμολογικό τους προβάδισμα! Το ίδιο και οι νικητές του πρώτου αγώνα, Αλέξανδρος Παπαευθυμίου (Junior) και Άκης Βασιλέρης. Οι νικητές με τους φιλόδοξους συναθλητές-αντιπάλους τους, στην κρίσιμη βαθμολογικά δεύτερη ”στροφή” του Πρωταθλήματος.

Στον αγώνα της Καλαμάτας παίρνουν το ”βάπτισμα” της παρθενικής τους συμμετοχής σε αγώνα στην κατηγορία mini, o Νικόλας Σπυρογιάννης και ο Αντώνης Βούρος. Παράλληλα επανέρχονται στην ”ενεργό” δράση ο Μεσσήνιος Εμμανουήλ Σταμάτης στη mini, ο Ιωάννης Δήμος, Γρηγόρης Κρίκης, Χρήστος Χατζής στη junior και ο Γιώργος Βασιλείου στην senior.

Αλλαγές ομάδας από τον πρώτο αγώνα στην Καλαμάτα, έχουμε για τον Νικόλα Λύκο της junior που πλέον είναι στην Praga των αδελφών Ζάχου και στην senior του Στυλιανού Πετρίση που συμμετέχει με τα χρώματα της Speed Force. Σημαντική είναι η επιστροφή στον Εθνικό μας θεσμό των ομάδων του Γιάννη Ξυφαρά (KartWorks) και του Κώστα Χατζή (Chatzis Racing Team).

Η Καλαμάτα υποδέχεται τους κορυφαίους του karting την Κυριακή στην πίστα San Nicolas
To Top