ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Προσπαθήσαμε αλλά… – Ανοίξτε με καλές προσφορές μέχρι τις 20:00

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ TOY Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε για την επέκταση του ωραρίου μέχρι τις 11.00 μ.μ. το αίτημα δεν έγινε δεκτό από τους αρμόδιους φορείς λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας ενώ προσπάθησε παρά τις αντιδράσεις να τονώσει την αγορά της Καλαμάτας και είχε οργανώσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή λειτουργία της Ημέρας Προσφορών δεν μπορεί να αγνοήσει τις υποδείξεις των ειδικών και του Υπουργείου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνει σε όλα τα μέλη του ότι θα πρέπει να τηρήσουν το Εθνικό Ωράριο Λειτουργίας το οποίο είναι συνεχές από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 8.00 μ.μ.

Οι προσφορές στα καταστήματα θα ισχύσουν κανονικά. Καλούμε τους συναδέλφους να εκμεταλλευτούν την τελευταία ημέρα των εκπτώσεων και να κάνουν προσφορές οι οποίες να προσελκύσουν το αγοραστικό κοινό. Καλούμε τον κόσμο της Καλαμάτας να στηρίξει τα καταστήματα της πόλης του και να επωφεληθεί από τις προσφορές του Σαββάτου.

 

Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Προσπαθήσαμε αλλά… – Ανοίξτε με καλές προσφορές μέχρι τις 20:00
To Top