Αθλητισμός

Η Καλαμάτα “κέρδισε” την “Athens Triathlon Team” (φωτο)

Με τις καλύτερες εντυπώσεις για την πόλη και τις συνθήκες προπόνησης ολοκλήρωσε η ομάδα Τριάθλου “Athens Triathlon Team” το καμπ προετοιμασίας στην Καλαμάτα.

Το πολύ απαιτητικό πρόγραμμα προπόνησης υλοποιήθηκε με επιτυχία και το προπονητικό επιτελείο έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένο.

Ο επικεφαλής προπονητής της ομάδας και επί χρόνια μόνιμα μέλος των εθνικών μας ομάδων Γιάννης Ψαρέλης ανέφερε σχετικά :

“Παρότι το πρόγραμμα προπόνησης είναι πολύ έντονο και η ιδιαιτερότητα του τριάθλου απαιτεί πολλές μετακινήσεις από την μία εγκατάσταση στην άλλη, όλα κυλούν εξαιρετικά.

Οι αθλητές αν και ιδιαίτερα κουρασμένοι είναι συνεχώς με ένα χαμόγελο. Ευχαριστούμε όλη την αθλητική οικογένεια της πόλης για την βοήθειά τους και τους ανθρώπους της πόλης για την επαγγελματισμό τους.

Είναι μοναδικό αυτό που συμβαίνει με την Καλαμάτα. Βγαίνουμε από το ξενοδοχείο και στα 4-5’ περπάτημα είμαστε σε όποια εγκατάσταση χρειάζεται να μεταβούμε

Υπέροχος καιρός, μοναδικό φυσικό περιβάλλον, εξαιρετικό φαγητό, φιλόξενοι άνθρωποι, υπέροχα καφέ και εστιατόρια, επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων που γνωρίζουν τις ανάγκες των αθλητών και προπονητών κ.λπ.

Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που λαμβάνουμε και ενθουσιασμένοι με την πόλη. Ηδη σχεδιάζουμε το επόμενο προπονητικό camp στην πόλη μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες».

 

Η Καλαμάτα “κέρδισε” την “Athens Triathlon Team” (φωτο)
To Top