Αθλητισμός

Καλαμάτα Κ19- ΑΕ Λογγάς 5-1: Με το πόδι… στο γκάζι οι μελανόλευκοι

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Κύπελλο Μεσσηνίας πραγματοποίησε η Κ19 της Καλαμάτας καθώς επιβλήθηκε με 5-1 του Λογγά και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει το Νέο Άρι.

Το συγκρότημα του Φραγκίσκου Κεράνη μπήκε στο παιχνίδι με… το πόδι στο γκάζι και καθάρισε ουσιαστικά τη νίκη-πρόκριση στο πρώτο ημίωρο του αγώνα σημειώνοντας τέσσερα γκολ.

Το 1-0 έκανε ο Στυλιανόπουλος στο 12ο λεπτό, ο Μούργος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 στο 18′ και έξι λεπτά μετά ο Γκότσης έκανε το 3-0. O Μούζος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 28′ έκανε το 4-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Οι νεαροί μελανόλευκοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Γιαννόπουλο να κάνει το 5-0 στο 48′. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι κατέβηκαν στο παιχνίδι με 11 όλους και όλους τους ποδοσφαιριστές, μείωσαν με τον Σούσα στο 76′.

Διαιτητής: Ψηλοπαναγιώτης, βοηθοί: Αθανασοπούλου, Αράπης

Καλαμάτα Κ19: Τσιφτσής, Παπαγεωργακόπουλος, Σάλα, Γουρνάς, Στυλιανόπουλος, Σερπάνος (46′ Ρούπα), Δρούγας, Γιαννόπουλος, Μωραγιάννης, Γκότσης, Μούζος

ΑΕ Λογγάς: Βαρβεράκης, Λιόππας, Μπαρούνης, Βάγιας, Κουτσουμπός, Βουζιέρος, Καραμπέτσος, Τσέκος, Τραγομαλας, Σούσας, Πετροπούλος

Καλαμάτα Κ19- ΑΕ Λογγάς 5-1: Με το πόδι… στο γκάζι οι μελανόλευκοι
To Top