ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Καλαμάτα γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας με τους Εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής και του Τομέα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών-Ναυαγοσωστών, διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, στο χώρο «Συντριβάνι» του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, το απόγευμα της Τρίτης 8/5 και στην οποία μέσα από προβολές βίντεο, φωτογραφικού και έντυπου υλικού παρουσιάστηκε το πολυσχιδές και πολύπλευρο έργο του Ερυθρού Σταυρού.

Βασικό χαρακτηριστικό της εκδήλωσης ήταν το “χαμόγελο”!
Αυτό που προσφέρουν απλόχερα όλα τα μέλη του ΕΕΣ Καλαμάτας, που βρίσκονται πάντα στη πρώτη γραμμή με προθυμία και διάθεση προσφοράς.

Η 8η Μαίου Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου μας δίνει την ευκαιρία να αναλογιστούμε και να επανεκτιμήσουμε το τεράστιο έργο, την ανιδιοτελή προσφορά, το μεγάλο δώρο ζωής, που ο μεγαλύτερος Παγκόσμιος Εθελοντικός Οργανισμός, χαρίζει σε όσους έχουν ανάγκη.
Ο Ερυθρός Σταυρός, άκοπα πρωτοστατεί και μάχεται για όσους χρειάζονται στήριξη. Ήταν, είναι και θα είναι παρών, πλάι σε όλους ανεξάρτητα από φύλλο, ηλικία, καταγωγή, θρησκεία ή φυλή.

To Top