Αθλητισμός

Στη δημοσιότητα η επιστολή παραίτησης Σταματογιαννόπουλου-Τι αναφέρει

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα η επιστολή παραίτησης του τ.προέδρου του ΠΣ “ΚΑΛΑΜΑΤΑ”, Γιάννη Σταματογιαννόπουλου, ο οποίος δηλώνει ότι λόγοι υγείας θα τον κρατήσουν ένα διάστημα μακριά από την ομάδα προκειμένου να αναρρώσει και στη συνέχεια να επανέρθει δριμύτερος.

​ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ

“Μετά από τέσσερις μήνες που υπηρέτησα πιστά τους στόχους μας από την θέση του Προέδρου του σωματείου, σας ζητάω την αποδοχή της παραίτησης μου για λόγους υγείας. Τις τελευταίες πέντε εβδομάδες όπως όλοι ξέρετε ταλαιπωρούμαι από ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλος ένας με δυο μήνες για να το ξεπεράσω.
Για τον παραπάνω λόγο θέλω να κάνετε αποδεκτό το αίτημα μου και να μου δώσετε με αυτό τον τρόπο τον χρόνο να αναρρώσω ήρεμα τη στιγμή που στην ομάδα οι εξελίξεις τρέχουν. Είμαι σίγουρος ότι με την εγγύηση του κ. Χριστόπουλου και την αγάπη των Μεσσήνιων φιλάθλων, όλο το πρόγραμμα μας θα συνεχιστεί χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του σωματείου.
Σε λίγο καιρό πιστεύω ότι θα μπορέσω να προσφέρω πάλι τις υπηρεσίες μου στην ομάδα και ξέρω ότι όλοι σας θα είστε δίπλα μου όπως ήσασταν από την πρώτη στιγμή που σας ζητήσαμε με τον κ. Χριστόπουλο την βοήθεια σας για την ομάδα. Με την αρωγή του κ. Χριστόπουλου τελείωσε αισίως αυτή η ποδοσφαιρική χρονιά και πάλι με την αρωγή του θα ξεκινήσει η νέα χρονιά που θα βρει την ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία.
Σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία που είχαμε σε αυτό το χρονικό διάστημα”.

Όπως επισημαίνεται στο Δελτίο Τύπου της ομάδας, “η διοίκηση παρουσία του Αγαθοκλή Χριστόπουλου αποχαιρέτησε χθες τον Γιάννη Σταματογιαννόπουλο και του ευχήθηκε περαστικά.
Από εκεί και πέρα συνεχίζεται ο προγραμματισμός της ομάδας σε όλα τα τμήματα, διοικητικά και ποδοσφαιρικά, και η ομάδα θα μπει σε επαγγελματικά πρότυπα.
Πολύ σύντομα θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου, ώστε να τοποθετηθούν με ακρίβεια οι επόμενες κινήσεις και συμφωνίες της ομάδας”.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παραίτηση του Γιάννη Σταματογιαννόπουλου έχει γίνει ήδη αποδεκτή από τη διοίκηση της ομάδας και προσωρινός Πρόεδρος, έχει αναλάβει ο Α’ Αντιπρόεδρος, Αποστόλης Κουκούτσης.

Στη δημοσιότητα η επιστολή παραίτησης Σταματογιαννόπουλου-Τι αναφέρει
To Top