Αθλητισμός

Καλαμάτα: Έλαβε ενημέρωση για την πρεμιέρα με Ηρόδοτο, αλλά…

Φιλικό με Ηλιούπολη το Σάββατο στη Μεσσήνη

Σε τροχιά πρωταθλήματος μπαίνουν στην Καλαμάτα συνεχίζοντας την προετοιμασία με ορίζοντα το πρώτο σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου που η super league 2 έχει ορίσει για τη σέντρα στη νέα σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό οι μελανόλευκοι θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας, αυτή τη φορά με ομάδα της κατηγορίας και πιο συγκεκριμένα την Ηλιούπολη, την οποία θα φιλοξενήσουν το προσεχές Σάββατο (29/10, 4μ.μ.) στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.

Θα είναι ένα δυνατό τεστ ίσως το τελευταίο πριν την προκαθορισμένη σέντρα, αν και οι μελανόλευκοι διατηρούν επιφυλάξεις κατά πόσο και αυτή τη φορά θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί, αφού τα θέματα στο πιο υποβαθμισμένο επαγγελματικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη προκύπτουν σαν την Λερναία Ύδρα.

Η Καλαμάτα έλαβε επίσημα από την διοργανώτρια τον ορισμό του αγώνα με τον Ηρόδοτο στις 6 Νοεμβρίου αλλά αν λάβουμε υπόψη τα λεγόμενα σε ραδιοφωνική εκπομπή του μέλους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού Ηλία Αρκούδη, η ημερομηνία που έχει δώσει η SL2 δύσκολα μπορεί να τηρηθεί. Το ερωτηματικό που έχει ανακύψει έχει να κάνει με τους φακέλους των τριών ομάδων που κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά, δηλαδή των Ηρακλή Λάρισας, ΠΑΟ Ρουφ και Ηλιούπολης, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που έλαβαν τη σχετική πρόσκληση.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Αναστόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και μάλιστα ο Ανδρέας Τάτος ο οποίος είχε μείνει εκτός στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό έχει μπει πλέον στο κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Καλαμάτα: Έλαβε ενημέρωση για την πρεμιέρα με Ηρόδοτο, αλλά…

Δημοφιλέστερα

To Top