Αθλητισμός

Καλαμάτα 80: Σούπερ ντέρμπι με Αριστοτέλη Σκύδρας στην Παραλία (18:00)

Τις μάχες της β’ φάσης στο πρωτάθλημα Pre League ανδρών συνεχίζει σήμερα (15/1, 18:00) η Καλαμάτα 80 στο κλειστό της Παραλίας υποδεχόμενη τον Αριστοτέλη Σκύδρας.

Οι ¨λύκοι” προέρχονται απο τημ επιβλητική νίκη στην πρεμιέρα επί της Ορεστιάδας και απέναντι στην “παλιά τους γνώριμη”, ομάδα της Σκύδρας, θα επιδιώξουν να πετύχουν μια ακόμη καθαρή νίκη και να συνεχίσουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Για τους φιλοξενούμενους η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί την πρεμιέρα στην Β φάση καθώς στην πρώτη αγωνιστική είχε αναβληθεί λόγω κορωνοϊού το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Pre League Ανδρών – Γ’ Όμιλος Ανόδου – 2η αγωνιστική

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

«Ν. Σαμαράς» 17.00: ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας – ΑΣ Κέρκης Σάμου
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Ιωαννίδης, Γραμματεία: Ζηλιασκοπούλου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης.

Παραλίας 18.00: ΑΟ Καλαμάτα 80 – ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Καραγιαννόπουλος, Γραμματεία: Βλαχούλη, Παρατηρητής: Τομαράς.

«Απ. Κόντος» Ν. Φιλαδέλφεια 18.00: ΑΕΚ – Πήγασος Πολίχνης
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βουδούρης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης.

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Βαθ. ΑΓ. Ν Η Υπέρ Κατά
1 ΑΟ Καλαμάτα 80 3 1 1 0 3 0
2 Πήγασος Πολίχνης 3 1 1 0 3 1
3 ΑΣ Κέρκης 0 1 0 1 1 3
4 ΑΕΚ 0 0 0 0 0 0
5 ΦΕΣ Αριστοτέλης 0 0 0 0 0 0
6 ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας 0 1 0 1 0 3

Το σύστημα διεξαγωγής στη Β’ φάση

Θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία. Μετά τους αγώνες αυτούς και σύμφωνα με τη βαθμολογία οι ομάδες θα καταλάβουν τις θέσεις 1 έως και 6 της Τελικής Βαθμολογικής Κατάταξης του Γ’ Ομίλου. Η ομάδα που θα καταλάβει την 1η θέση στην Τελική Βαθμολογική κατάταξη του Γ’ Ομίλου θα πάρει απευθείας την άνοδο στη Volley League Ανδρών.

Οι ομάδες που θα έχουν καταλάβει τη 2η έως και την 5η θέση του Γ’ Ομίλου (PL-Γ/2 έως PL-Γ/5) θα αγωνισθούν σε Play Off με το πιο κάτω σύστημα μέχρι να συμπληρώσουν δύο (2) νίκες (μη συμπεριλαμβανομένων των αγώνων του Γ’ Ομίλου).

PL(Γ2) v PL(Γ5) -> (1)

PL(Γ3) v PL(Γ4) -> (2)

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων εναλλάξ αρχής γενομένης από την έδρα της ομάδας με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην Τελική Βαθμολογική κατάταξη του Γ’ Ομίλου.

Αγώνες για τις θέσεις 2-3: Ν(1) v Ν(2)

Οι δύο νικητές των αγώνων των Play Off 2-5, θα αγωνιστούν μεταξύ τους για την 2η και την 3η θέση του πρωταθλήματος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων εναλλάξ αρχής γενομένης από την έδρα της ομάδας με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην Τελική Βαθμολογική κατάταξη του Γ’ Ομίλου.

Αγώνες Play Off για τις θέσεις 4-5 του πρωταθλήματος δεν θα διεξαχθούν και οι ομάδες που ηττήθηκαν στους πρώτους αγώνες Play Off 2-5 θα καταλάβουν την 4η και την 5η θέση της Τελικής Κατάταξης σύμφωνα με τη σειρά που τερμάτισαν μεταξύ τους στην Τελική Βαθμολογική Κατάταξη του Γ’ Ομίλου.

Η ομάδα που θα καταλάβει την 2η θέση στην Τελική Κατάταξη του πρωταθλήματος μετά τη διεξαγωγή των αγώνων Play Off στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος θα πάρει και αυτή την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα που θα καταλάβει την 3η θέση στην Τελική Κατάταξη του πρωταθλήματος μετά τη διεξαγωγή των αγώνων Play Off στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος θα δώσει αγώνες μπαράζ με την ομάδα που θα καταλάβει την 8η θέση στην Τελική Κατάταξη της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, μέχρι να συμπληρώσουν δύο (2) νίκες. Η νικήτρια ομάδα των αγώνων μπαράζ, θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών 2022-2023.

Καλαμάτα 80: Σούπερ ντέρμπι με Αριστοτέλη Σκύδρας στην Παραλία (18:00)
To Top