Αθλητισμός

Καλαμάτα 80 – Πως θα διατεθούν τα 125 εισιτήρια για την αναμέτρηση με Σκύδρα

Η Καλαμάτα 80 έκανε γνωστό τον τρόπο διάθεσης του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων που έχει δικαίωμα να εκδώσει μετά τα νέα μέτρα, στον δεύτερο αγώνα της Β’ φάσης στην pre league, με αντίπαλο τον Αριστοτέλη Σκύδρας.

To ματς έχει προγραμματιστεί το προσεχές Σάββατο 15/1 και στο κλειστό της Παραλίας, με το μέτρο του 10%, θα μπουν συνολικά 125 φίλαθλοι.

Η ανακοίνωση των “λύκων”:

Η διοίκηση μας εν όψει του εντός έδρας αγώνα στις 15/01 με αντίπαλο τον ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας και λόγω του περιορισμού στην χωρητικότητα του γηπέδου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού στο 10%, ευχαριστεί τους φιλάθλους για την συμμόρφωσή τους στους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου και τους ενημερώνει ότι για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα τα 125 διαθέσιμα εισιτήρια θα διατεθούν ως εξής:

Μέχρι και την Τρίτη 11/1 δικαίωμα απόκτησης εισιτήριου θα έχουν αποκλειστικά οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας, οι οποίοι θα πρέπει να παραλάβουν το εισιτήριό τους μέχρι και τότε.

Από Τετάρτη 12/1 θα απελευθερωθεί το δικαίωμα για την απόκτηση εισιτηρίου για όλους και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως τους. Έξω απο το γήπεδο θα γίνεται έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού η νόσησης και του αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας.

Η επικοινωνία μαζί μας για την κράτηση των θέσεων θα γίνεται μέσω μηνύματος στα επίσημα social media της ομάδας μας και η παραλαβη των εισιτηρίων από το κατάστημα Μπουσούνης Δομικά Υλικά. Ο καθένας θα μπορεί να παραλάβει μέχρι δύο εισιτηρια με την επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών εμβολιασμού η νόσησης.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως πάντα για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο, το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά σε live streaming στο YouTube σε συνεργασία με το best-tv.gr

 

Καλαμάτα 80 – Πως θα διατεθούν τα 125 εισιτήρια για την αναμέτρηση με Σκύδρα
To Top