Αθλητισμός

Καλαμάτα ’80: Νίκη επι του Αιγιαλέων σε φιλικό τεσσάρων σετ

Σε φιλική αναμέτρηση τεσσάρων σετ που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Παραλίας, η Καλαμάτα80 επικράτησε του Αιγιαλέων 3-0 στην κανονική διάρκεια ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν το τέταρτο σετ, στο πρώτο απο τα δυο παιχνίδια προετοιμασίας μεταξύ των δυο ομάδων.

Οι “λύκοι” έβγαλαν καλή εικόνα, στο δεύτερο φετινό τους φιλικό προετοιμασίας, θυμίζουμε προηγήθηκε την περασμένη εβδομάδα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με τον Παναγιώτη Ντάκουρη να δοκιμάζει πράγματα και να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής.

Οι λύκοι πήραν και τα τρία σετ με 25-18 ενώ στο τέταρτο, έχοντας πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, ηττήθηκαν 21-25 αφού ο Αιγιαλεων πήρε από την αρχή το προβάδισμα (5-8, 7-12) και έδειξε χαρακτήρα όταν η Καλαμάτα 80 πλησίασε στους δύο πόντους (21-23).

Καλαμάτα ’80: Γεωργάτος, Δημητρούλης, Μπουσούνης, Δαλακούρας, Ξεροβάσιλας, Ντόντης, Στάμος, Μπιρμπίλης, Παλέντζας, Κακαλέτρης, Ντάκουρης, Μπούρας, Κατσιαφλιακας.

Αιγιαλέων: Δασκαλόπουλος, Καραγιάννης, Σύρος, Παπασταθόπουλος, Σαλαμπασίδης, Βασιλάκος, Χασάπης, Δασκαλόπουλος, Αναστασόπουλος.

Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου την Κυριακή στις 4μ.μ.

To Top