Αθλητισμός

Καλαμάτα 80: «Δείξαμε συνέπεια, μας έδωσε ενέργεια ο κόσμος», λένε Δαλακούρας, Χριστόφας

Η Καλαμάτα 80 πανηγύρισε την άνοδο στην Volley League για πρώτη φορά στην ιστορία τους, με τον ακραίο και αρχηγό της ομάδας Κώστα Δαλακούρα και τον κεντρικό Νίκο Χριστόφα να μιλούν για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Ο ακραίος και αρχηγός της Καλαμάτας 80 Κώστας Δαλακούρας δήλωσε: «Η άνοδος ήρθε ιδανικά, στην έδρα μας και σε γεμάτο γήπεδο. Ήταν αυτό που θέλαμε πραγματικά. Άγχος υπήρχε και για τις δύο ομάδες, αλλά δείξαμε όλη τη χρονιά συνέπεια στην απόδοσή μας. Είχαμε εμπιστοσύνη και με την βοήθεια του κόσμου που ήταν πάντα δίπλα μας θα φτάναμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι ομάδες από την επαρχία πρέπει να είναι στις μεγάλες κατηγορίες. Βλέπουμε γεμάτα γήπεδα και ειδικά στην Καλαμάτα σχεδόν σε όλα τα ματς το γήπεδο ήταν γεμάτο και σήμερα υπήρχε κόσμος από την μία άκρη στην άλλη. Είναι πολύ σημαντικό και για έναν αθλητή να το ζει, το θυμάμαι παλιότερα και με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο κόσμος στην επαρχία μπορεί να γεμίζει κάθε Σάββατο το γήπεδο. Θέλω να αφιερώσω την άνοδο στην οικογένειά μου που είναι δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα, στον κόσμο της πόλης και ιδιαίτερα στους διοικούντες του συλλόγου που είχαν ως όνειρο την άνοδο. Η Καλαμάτα 80 πιστεύω θα είναι σύλλογος πρότυπο στην Volley League».

Ο κεντρικός της Καλαμάτας 80 Νίκος Χριστόφας τόνισε: «Σίγουρα υπήρχε άγχος αλλά ήταν παραγωγικό. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, ο κόσμος είχε ενέργεια και μας βοήθησε καθοριστικά. Είχαμε κάποιες ατυχίες μέχρι το τέλος ειδικά με τον τραυματισμό με τον Βιέτο, χτύπησα και εγώ αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε μετά από 40 κύματα. Δεν ήταν μόνο φετινός ο στόχος, αλλά από πέρυσι που χάσαμε την άνοδο στην Ορεστιάδα. Φέτος ήμασταν καλύτερη ομάδα, δεν μας έκατσε η ισοβαθμία με την Α.Ε.Κ. αλλά το κυνηγήσαμε στα πλέι οφ και ήμασταν αποφασιστικοί ως το τέλος. Μία μεγάλη επιτυχία και για την διοίκηση, ειδικά για τον Γιάννη Μπουσούνη που το είχε ως όνειρο και τώρα που έχει αναλάβει ο γιος του Δήμος, όλοι μαζί τα καταφέραμε».

 

Καλαμάτα 80: «Δείξαμε συνέπεια, μας έδωσε ενέργεια ο κόσμος», λένε Δαλακούρας, Χριστόφας
To Top