ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Ζάκυνθο ο τρίτος νεκρός από κορωνοϊό-Μέσα σε δύο μέρες 3 οι νεκροί

Πρόκειται για 67χρονο από τη Ζάκυνθο – Άνηκε στο γκρουπ που είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους

Μεγαλώνει η λίστα με τους θανάτους

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, ο 90χρονος Έλληνας πολίτης είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη με πνευμονία στο ΓΝ Πτολεμαΐδας στις 11 Μαρτίου 2020 και κατέληξε σήμερα το πρωί.

Ο 67χρονος Έλληνας πολίτης, με υποκείμενα νοσήματα, εισήχθη στο ΓΝ Ζακύνθου στις 12 Μαρτίου 2020, διασωληνώθηκε την ίδια μέρα και κατέληξε επίσης σήμερα το πρωί.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ 3 ΝΕΚΡΟΙ

Υπενθυμίζεται ότι στη χώρα μας ο πρώτος θάνατος σημειώθηκε πριν 2 μέρες, όταν ο 66χρονος ο οποίος αποτελούσε το 9ο επιβεβαιωμένο περιστατικό στην Ελλάδα, έχασε τη μάχη για τη ζωή στις 03.15 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ήταν ο Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, ο οποίος υπήρξε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας.

Ο ασθενής μολύνθηκε από τον ιό κατά το ταξίδι του στους Αγίους τόπους και το όρος Σινά, όπου είχε μεταβεί συμμετέχοντας σε εκδρομή με άλλα 53 άτομα, τα περισσότερα από τα οποία προσβλήθηκαν από τον ιό.

Επιβεβαιώνεται και με τον τρίτο θάνατο, ότι ο ιός εξελίσσεται σε θανατηφόρος για τις μεγαλύτερες ηλικίες.Για το λόγο αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και τήρηση όλων των κανόνων που έχουν εκδοθεί.

Στη Ζάκυνθο ο τρίτος νεκρός από κορωνοϊό-Μέσα σε δύο μέρες 3 οι νεκροί
To Top