Αθλητισμός

Κορονοϊός: Ματαιώθηκε ο τελικός του Πετρούνια στο Μπακού!

Οι τελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυμναστικής στο Μπακού ακυρώθηκαν λόγω του κοροναϊού. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Νίκος Ηλιόπουλος δεν θα αγωνιστούν στους κρίκους και στο μονόζυγο, καθώς η Κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν αποφάσισε να αυξήσει τα μέτρα πρόληψης.

Η ενημέρωση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία αναφέρει: «Οι τελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μπακού δεν θα διεξαχθούν μετά την απόφαση της Κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν για αποφυγή μεγάλων συναθροίσεων για ένα μήνα. Την Παρασκευή (13/3) ανακοίνωσε τα συγκεκριμένα μέτρα τα οποία θα ισχύσουν από τις 14 Μαρτίου για την προστασία της χώρας από τον κοροναϊό».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ελληνική αποστολή επιστρέφει εσπευσμένα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 13:50 το μεσημέρι του Σαββάτου (14/03), μέσω Κωνσταντινούπολης.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς έξι αθλητές της Εθνικής ανδρών (Λευτέρης Πετρούνιας, Νίκος Ηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Χριστόφορος-Άγγελος Κωνσταντινίδης, Αντώνης Τανταλίδης, Γιώργος Γαριβάλδης), συνοδευόμενοι από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Δημήτρη Ράφτη, Θεόφιλο Λαλεχό, τη φυσικοθεραπεύτρια Ιβάνα Τζούριτς, τον γιατρό Οδυσσέα Παξινό και τον διεθνή κριτή Νίκο Προβιά.

 

Κορονοϊός: Ματαιώθηκε ο τελικός του Πετρούνια στο Μπακού!
To Top