ΜΕSSINIA LIVE

Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση σε Εύα και Καλαμαρά Μεσσήνης

ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 24 ΩΡΕΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ!

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στην υδροδότηση της Έυας και του Καλαμαρά Μεσσήνης. Ο Δήμος κατέβαλε κάθε προσπάθεια να λυθεί το πρόβλημα όσο το δυνατό γρηγορότερα καθώς οι συνθήκες καύσωνα των τελευταίων ημερών καθιστούσαν επιτακτική την ανάγκη της επείγουσας επισκευής της βλάβης.
Έτσι απο την πρώτη στιγμή κατεβλήθησαν προσπάθειες να αντικατασταθεί το μοτέρ με καινούριο. Η υδροδότηση των δύο χωριών επανήλθε σήμερα το μεσημέρι.
Να σημειωθεί ότι για πάνω απο 24 ώρες οι κάτοικοι της Έυας και του Καλαμαρά του Δήμου Μεσσήνης, είχαν μείνει χωρίς νερό μετά από βλάβη στο μοτέρ που σημειώθηκε στη δεξαμενή που διαθέτει το χωριό.

Για να λυθεί προσωρινά το πρόβλημα ο δήμος δούλεψε το εφεδρικό μοτέρ που έστειλε νερό σε ορισμένα σπίτια, αλλά μετά ξέμειναν και αυτά, γιατί η διαδικασία για να γεμίσει η δεξαμενή είναι χρονοβόρα…

Σε επικοινωνία μας νωρίς το πρωί με τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Μεσσήνης, Κώστα Μπουρίκα είχε δήλωσε στο MessiniaLIVE: “Πράγματι υπάρχει σοβαρή βλάβη στο μοτέρ της δεξαμενής και επιχειρήσαμε χθες να τοποθετήσουμε το εφεδρικό, όμως έπαθε βλάβη στο ρουλεμάν και γι’ αυτό και παραγγείλαμε νέο μηχάνημα και είμαστε στην αναμονή, πιστεύω ότι τις επόμενες ώρες να βρεθεί η λύση”….

Γύρω στις 12.30 το μοτέρ αντικαταστάθηκε και ξεκίνησε σταδιακά η υδροδότηση των σπιτιών, ενώ μέχρι απόψε το βράδυ-ίσως και νωρίτερα- εκτιμάται ότι θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η ύδρευση σε όλα τα σπίτια των δύο χωριών.

Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση σε Εύα και Καλαμαρά Μεσσήνης
To Top