Τροφή για σκέψη

Ήρθε στην συνεδρίαση αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην κάλπη ο Γιώργος Λαζαρίδης

ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη και ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου και των Επιτροπών διοίκησης του Δήμου. Ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους που ήρθε κανονικά από την αρχή στις 11 το πρωί κι έφυγε στο τέλος της συνεδρίασης στις 2 μετά το μεσημέρι ήταν κι ο Γιώργος Λαζαρίδης.

Ο πολυνίκης πρωταθλητής του τένις με αμαξίδιο και άτομο με ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ κι όχι ανάγκες, που κοσμεί με την σοβαρότητα, την αξιοπρέπειά του και το ήθος του την πόλη και το Δημοτικό της Συμβούλιο!
Όμως ο Γιώργος Λαζαρίδης έκανε τις επιλογές του στην ψηφοφορία, αλλά συμμετείχε εξ’ αποστάσεως και δια μέσω αντιπροσώπου – που ήταν και στις τρεις ψηφοφορίες η επικεφαλής του συνδυασμού του Τόνια Κουζή- επειδή οι κάλπες είχαν στηθεί στην εξέδρα της αίθουσας εκεί που έπρεπε να ανέβεις 6-7 σκαλοπάτια!

Το σημείο που ήταν στημένη η κάλπη.

Κάτι που ο Γιώργος έχει μεν πρόσβαση στην αίθουσα, σε ένα επίπεδο αλλά όχι σε όλους τους χώρους της, ούτε καν στις τουαλέτες στο υπόγειο… Κι όλα αυτά τα συζητάμε τον Ιανουάριο του 2022!

Δυο φακέλους έριχνε κάθε φορά η Τόνια Κουζή στην κάλπη.

Το κινητικό του πρόβλημα, για άλλη μια φορά, τον κατέστησε θεατή εκ του μακρόθεν, με τον ίδιο να συμμετέχει και να μην διαμαρτύρεται, αφού ξέρει καλά πως για να αλλάξουν κάποια πράγματα στην χώρα μας “για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή“…
Και θα πει κάποιος: και γιατί δεν του πήγανε την κάλπη στη θέση του να ρίξει το ψηφοδέλτιο ο ίδιος;
Γιατί απλά ο Γιώργος κι ο κάθε Γιώργος, πρέπει να έχει ακριβώς τα ίδια δικαιώματα κι … ανέσεις όπως έχουμε όλοι!

Ήρθε στην συνεδρίαση αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην κάλπη ο Γιώργος Λαζαρίδης
To Top