Τουρισμός

Ήρθαν… ήρθαν! Το πρώτο μποτιλιάρισμα!

Πριν από λίγες ημέρες, ένα ζεστό μεσημέρι, βρεθήκαμε για ρεπορτάζ στην παραλιακή οδό της Καλαμάτας και σε δήλωσή του ο πρόεδρος των καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος Ανδρέας Ζάγακος είχε δηλώσει ότι “ακόμα δεν έχουμε δει ούτε ένα μποτιλιάρισμα στην παραλιακή”, θέλοντας να τονίσει χαρακτηριστικά ότι ο κόσμος ακόμα δεν έχει επισκεφθεί την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα!
Και ο Ανδρέας πολλά χρόνια καταστηματάρχης στην παραλία ξέρει να μετρά τον κόσμο!

Σήμερα λοιπόν συνέβη το πρώτο μεγάλο μποτιλιάρισμα , από το Φιλοξένια μέχρι τις αποθήκες του λιμενικού ταμείου, ήθελες τουλάχιστον 25 -30 λεπτά για να κάνεις αυτή τη διαδρομή, που κανονικά θέλεις 3‘!

Οι οδηγοί και μιλάμε για τους επισκέπτες χρειάζεται να έχουν μεγαλη προσοχή γιατί διασχίζουν την οδό Ναυαρίνου πολλοί σερβιτόροι, πεζοί και ποδήλατα και ο κίνδυνος ατυχήματος είναι αυξημένος!

Καλό θα είναι και η τροχαία να είναι παρούσα και να ρυθμίζει την κυκλοφορία στη διασταύρωση της οδού Φαρών, γιατί στην έξοδο του πάρκινγκ υπάρχει πρόβλημα…

Επίσης είδαμε πολλούς οδηγούς να μιλάνε στο κινητό και να “χαζεύουν την κίνηση” κάτι που είναι εγκληματικό!!!

Οι επισκέπτες του Δεκαπενταύγουστου είναι εδώ τα αυτοκίνητα είναι αμέτρητα και χρειάζεται αυξημένη προσοχή και σεβασμός στις θέσεις στάθμευσης των ΑΜΕΑ…

Υπομονή.. . 10 μέρες είναι θα περάσουν που λέει και ο δήμαρχος!

Ήρθαν… ήρθαν! Το πρώτο μποτιλιάρισμα!
To Top