Αθλητισμός

Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας: Χτίζει σε γερές βάσεις

Σε μια όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας.

Εγινε ένας σύντομος απολογισμός μιας επιτυχημένης χρονιάς και κατά γενική ομολογία ο Όμιλος έχει ανοδική πορεία χάρη στη νέα διοίκηση που μπήκε με όρεξη να προσφέρει, στους εκπαιδευτές που διατηρούν υψηλό επίπεδο στα άλογα αλλά και στους νεαρούς αθλητές και ιππείς και έτσι το 2018 θα είναι μια χρονιά προσκλήσεων για να καθιερωθεί ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας μέσα στους καλύτερους περιφερειακούς ομίλους!
Κι αυτό επιτυγχάνεται όταν έρχονται οι επιτυχίες στους αγώνες κι όταν υπάρχει σοβαρότητα και υψηλά στάνταρ επιδόσεων.
Οι αθλητές του ομίλου παρά το γεγονός τη νεαρή ηλικία τους, συναγωνίζονται επάξια σε Ελλάδα κι εξωτερικό τους συναθλητές τους και πρόσφατα σημείωσαν και μεγάλες επιτυχίες!

Tον Δεκέμβριο θριάμβευσε ο Ιππικός όμιλος Καλαμάτας στους Πανελλήνιους αγώνες Special Olympics Hellas που διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασιας στο Μαρκόπουλο. Μια από τις σημάντικότερες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας ολοκληρώθηκε μέσα σε γιορτινό περιβάλλον, γεμάτο χαμόγελα και αισιοδοξία!
Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας συμμετείχε με κλιμάκιο δυο αθλητών.
Πιο συγκεκριμένα:
Ο Γιάννης Κατσόγιαννης συμμετείχε σε δυο κατηγορίες:
Στην κατηγορία Dressage CI -Βάδην Ανεξάρτητος, κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική διαδρομή!
Στην κατηγορία Working Trails CI (εμπόδια εδάφους), κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο!
Ο Ανέστης Μαραντίδης συμμετείχε επίσης σε δυο κατηγορίες:
Στην κατηγορία Dressage CI -Βάδην Ανεξάρτητος, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική διαδρομή! (ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ)
Στην κατηγορία Working Trails CI (εμπόδια εδάφους), κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο!
Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς το άλογο μας Cocotte, μια καταπληκτική ύπαρξη, που βοήθησε και τον μόνο αθλητή της κατηγορίας Α από τις Σέρρες, Σάκη Κύρκογλου, να αγωνισθεί και να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας του, χωρίς καμία προπόνηση!

Σημαντική ήταν η συμβολή της εξειδικευμένης θεραπεύτριας Στεφανίας Σπυροπούλου-Ξηρογιάννη.

Το καλοσώρισμα και ο απολογισμός από τον Νίκο Δρούγα.

Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ και φίλο του Ιππικού Ομίλου Δημήτρη Βεργόπουλο.

Το όραμα του Ιππικού Ομίλου όπως το περιγράφει ο νέος Πρόεδρος Κώστας Πεϊμανίδης

Απολογισμός κι ευχές από τον Αντιπρόεδρο του Ομίλου Αντώνη Αντωνόπουλο

Ο χαιρετισμός της κ.Αντιγόνης Λύτρα

Στο MessiniaLive.gr μίλησαν τα αστέρια του ομίλου που ήταν στην εκδήλωση – απουσίαζε η Μελίνα Πεϊμανίδη – η Ιωάννα Μανωλακάκη κι ο Σωτήρης Αντωνόπουλος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

https://www.facebook.com/pg/messinialive/photos/?tab=album&album_id=411032876007443

To Top