Επιχειρείν

Ημερίδα της Europa Security για την Ασφάλεια των τουριστικών εγκαταστάσεων

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

H EUROPA SECURITY GROUP μαζί με την IBDS που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα -Κύπρο-Αίγυπτο-Γερμανία διοργάνωσαν με επιτυχία την πρώτη ημερίδα στην Μεσσηνία και στην Καλαμάτα το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο ELITE, με θέμα την “Ασφάλεια Εγκαταστάσεων Τουριστικών Προορισμών”, την “Διαχείριση Κινδύνου”, την “Τεχνητή Νοημοσύνη για συστήματα CCTV” και “Πυρασφάλεια“.

Ομιλητές ήταν ο Τριαντάφυλλος Γιοβανέκος, Διευθυντής Ασφαλείας της Costa Navarino – Σύμβουλος Ασφαλείας IBDS), ο Σπύρος Κυριακάκης μέσω skype, Εκπαιδευτής, Συγγραφέας, Short Time Security Expert, I.B.D. Services- Group, ο Γιώργος Σκούρας, Novo Technologies – AXXON Software, ο Bασίλης Θανόπουλος Novatron, ενώ παρέμβαση έκανε ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας και ο Αερολιμενάρχης Δημήτρης Μανδηλάρης.

Η ημερίδα σημείωσε εξαιρετική επιτυχία γιατί συνοδεύτηκε εκτός από τις ομιλίες και με τις επιστημονικές αναλύσεις από ειδικούς, με διάλογο για την ανάπτυξη κουλτούρας ασφάλειας και διαχείρισης κινδύνων, την προβολή επιστημονικά επεξεργασμένων video αλλά και με ζωντανή επίδειξη στο τέλος του αντικλεπτικού συστήματος με τεχνητή ομίχλη Fog.

Επίσης παρουσιάστηκαν θέματα όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη μέσα από τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, ανάλυση συμπεριφορών και διαχείριση πληροφοριών που έχουν σχέση με το GDPR.
Τέλος, παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις στον ευαίσθητο τομέα της πυρασφάλειας με αναλύσεις στα σύγχρονα μέσα προστασίας πυρασφάλειας και στον ειδικό τομέα των αερίων.

Στην κάμερα του Messinialive μίλησε ο CEO της EUROPA SECURITY Κώστας Παπαγεωργίου, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρώτη αυτή ημερίδα και αναφέρθηκε στον στόχευση της εταιρίας του μαζί με την IBDS, να συμβάλλουν στην Ασφάλεια ενός από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πλέον προορισμούς στην Ελλάδα, την Μεσσηνία.

Στις 16 Μαρτίου ημερίδα με την ίδια θεματολογία θα διοργανωθεί και στην Ρόδο, καθώς εδώ και δύο χρόνια η EUROPA SECURITY έχει ιδρύσει υποκατάστημα, σε έναν ακόμα τουριστικό προορισμό.
Η EUROPA SECURITY με παρουσία σε Καλαμάτα, Αθήνα, Ρόδο, και Κύπρο ευελπιστεί ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια αυτή καθιερώνοντας τον θεσμό της ημερίδας κάθε χρόνο.

https://www.europa.gr/

To Top