ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση των εξαρτήσεων στην Κυπαρισσία

Ημερίδα με θέμα «Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων» διοργάνωσαν χθες, Δευτέρα 25 Ιουνίου στην Κυπαρισσία, η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και ο Δήμος Τριφυλίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), με τη συμμετοχή του «ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ» και του «ΚΕ.ΠΕ.Π.Ψ.Υ.».

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τον Αστυνόμο Β΄ Αναστάσιο Δεληγιάννη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, την Ιωάννα Τσουράπα υπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ – ΚΥΤΤΑΡΟ και την Φωτεινή Βλαχοπουλιώτη επιστημονικά υπεύθυνη του ΚΕ.ΠΕ.Π.Ψ.Υ. , για το θέμα της πρόληψης και αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.

Η ημερίδα απευθυνόταν σε δημότες της περιοχής αλλά και αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευαίσθητο θέμα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.

Στην ημερίδα παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Δήμου Τριφυλίας Ιωάννης Μερκούρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Πούπουζας, ο πρόεδρος του ΚΕ.ΠΕ.Π.Ψ.Υ. Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας Βαγγέλης Σιδερέας και εκπρόσωποι των τοπικών Συλλόγων και Ενώσεων.

Επιπλέον, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, ο Σύλλογος Δρομέων Μεσσηνίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και το ΚΕ.ΘΕ.Α – ΚΥΤΤΑΡΟ, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, την 24.6.2018, διοργάνωσε αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας.

Ενώ η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας συμμετείχε και σε τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη από το ΚΕ.ΘΕ.Α – ΚΥΤΤΑΡΟ την 23.6.2018.

Η Ελληνική Αστυνομία, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο θέμα της πρόληψης των εξαρτήσεων, συμμετείχε στις παραπάνω διοργανώσεις, με στόχο την ενημέρωση και αφύπνιση των πολιτών, προκειμένου η αντιμετώπισή των εξαρτήσεων να γίνει καθημερινή υπόθεση όλων μας, καταλήγει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση των εξαρτήσεων στην Κυπαρισσία
To Top