ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές σε σπίτια στους Γαργαλιάνους-Συνελήφθη μια 29χρονη

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οικίες, στους Γαργαλιάνους.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες, Δευτέρα 25 Ιουνίου, το βράδυ στους Γαργαλιάνους, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, 29χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στους Γαργαλιάνους, η 29χρονη αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτή και τράπηκε σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, εντόπισαν την 29χρονη λίγες ώρες αργότερα, στους Γαργαλιάνους και την συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι η 29χρονη, κατά τον τελευταίο μήνα, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, διέπραξε ακόμη τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, από όπου αφαίρεσε χρήματα κ.α.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής της σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές σε σπίτια στους Γαργαλιάνους-Συνελήφθη μια 29χρονη
To Top